خانه
135K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۲:۴۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ته دیگ میان پر ( ته دیگ سمبوسه )

    برنج آبکش

    زعفران دم کرده

    نان لواش برش خورده برای سمبوسه

    خلال پسته و زرشک آماده پلو

    روغن یا کره و یا روغن حیوانی

    گل های سرخ مربایی خشک برای تزیین

    برنج را مطابق معمول آبکش کنید.

    برای تهیه این ته دیگ باید اندازه نانها کوچکتر از سمبوسه معمولی باشد.

    نان لواش را به شکل زیر برش بزنید .

    از هر نان لواش با این اندازه دوتا سمبوسه و اگر اندازه اش کوچکتر باشد 6 تا سمبوسه می توان درست کرد. 

    همون موقع خرید نان را به سرعت داخل نایلون بپیچید که هوا نخورد.

    این نان را یکروز در دیگ نان ( یا نایلون ) نگهدارید تا نرم و کمی بیات شود و قیف های سمبوسه موقع پیچیدن

    پاره نشوند .

    درحین کار هم نان را کامل بیرون نیاورید . 

    گوشه های سفت نان را بگیرید .

    نان را از درازا یا کارد نصف کنید و نصف دیگه را مجددا داخل دیگ یا نایلون بذارید چون زود هوا می خورد و 

    خشک می شود و قیف سمبوسه پاره می شود و مواد از داخلش بیرون می ریزد .

    نان را یکی یکی از دیگ یا نایلون بیرون در آورده و سمبوسه ها را هم یکی یکی درست کنید.

    لای هر کدام از نان های سمبوسه مفدار کمی برنج ساده و زعفرانی بریزید .

    آن ار ببندید و با قلم مو روی آنها زعفران دم کرده بمالید . 

    داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و حتما هردو ظرف ته دیگ ها را سرخ کنید و کف قابلمه بچینید .

    اگر دو طرف خوب سرخ نشود پس از دم کردن برشته نخواهد شد .

    برنج را روی آن بریزید و روی آن روغن بدهید . 

    برنج را روی حرارت کم و ملایم در مدت طولانی دم کنید تا ته دیگ کاملا برشته و طلایی شود .

    برنج و خورش در ظرف مناسب ریخته و ته دیگ ها را نیز جداگانه در ظرف مناسبی قرار داده و 

    با خلال پسته و زرشک تزیین کنید .

    رمز یک ته دیگ طلایی و برشته و خوشمزه در مقدار کافی روغن و نیز زعفران و

    نیز در تهیه آن با حرارت کم در طی مدت طولانی نهفته است .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان