خانه
135K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۲:۴۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پخت ته دیگ تخم مرغی

    مواد لازم :

    برنج آبکش شده و دم نشده                        ۳ یا ۴ کفگیر

    تخم مرغ                                                  دو عدد

    ماست                                                    ۴ قاشق غذاخوری

    سس مایونز                                             ۱ قاشق غذاخوری

    نمک                                                       به میزان لازم

    زعفران آب کرده                                        ۲ قاشق غذاخوری

     

    طرز تهیه :

    بعد از اینکه برنج رو آبکشی کردیم و خواستیم ته دیگ بزاریم در قابلمه مقداری روغن و یک قاشق غذاخوری آب میریزیم و میزاریم داغ بشه .بعد مواد بالا غیر از برنج رو با هم خوب مخلوط کرده و بعد برنج رو بهش اضافه کرده و وقتی روغن در قابلمه داغ شده بود در قابلمه ریخته و صاف میکنیم و ۱ دقیقه میزاریم با حرارت کم ته دیگ جابیفته بعد برنجهامون رو میریزیم و طبق معمول برنج که دم میکنیم بقیه مراحل رو انجام میدیم .

     

    نکته :

    اگر میخواین ته دیگ برشته تری داشته باشین برنجی که با موادتون مخلوط میکنین کمتر بریزین و برعکسش اگر میخواین کلفتر و حالت ته چین بشه برنج و تخم مرغ بیشتر میریزین همینطور ماستش رو .میتونین قالبی ببرین سر سفره یا مثل من تکه تکه کنین اما خیلی خوشمزه هستش .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان