خانه
135K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۷:۴۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    فوت و فن  تهیه ته دیگ سیب زمینی

    اگر تاکنون برای تهیه ته دیگ سیب زمینی ابتدا سیب زمینی‌ها را برش داده و بلافاصله ته قابلمه می‌چیده‌اید و رویش هم برنج می‌ریختید، یک فن ساده را در این مطلب فرا بگیرید تا هم  ته دیگ تان به قابلمه نچسبد هم زحمتتان با معمولی بودن مزه ته دیگ هدر نرود.

      برای تهیه ته دیگ سیب زمینی با مزه و رنگی بهتر، بعد از برش دادن سیب زمینی، هر دو طرف را تفت دهید و کمی زعفران دم شده به آن اضافه کنید تا رنگ بسیار زیبایی به آن بدهید.

      

    مقدار کمی نمک نیز به آن اضافه کنید تا طعم خوبی بگیرد و خیالتان راحت باشد که با این روش  ته دیگ به برنج نمی‌چسبد و خوش رنگ و خوشمزه می‌شود.

     

     البته برای دم کردن برنج و داشتن ته دیگ خوب کم کردن شعله را نباید فراموش کنید. مناسب‌تر است قابلمه‌ای که استفاده می‌کنید نیز نچسب باشد تا حاصلش ته دیگی یکدست باشید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان