ته ديگ سيب زميني كنجدي
مواد لازم: كنجد خام، نمك، روغن به ميزان لازم، سيب زميني قالب زده يا حلقه شده به اندازه كف قابلمه
روش تهيه: ابتدا سيب زميني را به شكل مورد نظر در آوريد و آن را داخل آب سرد به مدت نيم ساعت قرار دهيد. سپس سيب زميني را از آب بيرون آورده و داخل كنجد بغلتانيد. ته قابلمه را كمي نمك بپاشيد. سپس كمي روغن بريزيد و سيب زميني هاي كنجدي را كف ظرف بچينيد. دوباره كمي روغن روي سيب زميني ها بريزيد. روي آن برنج ريخته و بگذاريد برنج دم بكشد.
مدت زمان حرارت دهي: بين ۴۵ تا يك ساعت