ته چين بهتر از ته ديگ است
اگر علاقه به ته ديگ داريد و مي خواهيد غذاها ته ديگ داشته باشند، به تدريج ته چين را جايگزين ته ديگ كنيد. ويژگي تغذيه اي ته چين بيشتر است.
كالري ها هجوم مي آورند
مهمترين نكته اي كه باعث مي شود ته ديگ به غذاي ناسالمي تبديل شود، روغن و نمك موجود در اين خوراكي است. همه خوراكي هايي كه در روغن سرخ مي شوند، تراكم كالري آنها در واحد وزن افزايش مي يابد. اين مسئله باعث افزايش كالري دريافتي و اضافه وزن مي شود. علاوه بر اينكه حرارت باعث تغيير رنگ ته ديگ شده و اين تغيير رنگ زمينه ابتلا به سرطان است. بالا رفتن ميزان كالري ته ديگ يكي از عوامل اضافه وزن در افرادي است كه اصطلاحاً ته ديگ خور هستند. يادتان نرود كه ته ديگ همراه برنج است و آن هم كالري را زياد مي كند.