خانه
135K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۰:۰۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ته چين بهتر از ته ديگ است

    اگر علاقه به ته ديگ داريد و مي خواهيد غذاها ته ديگ داشته باشند، به تدريج ته چين را جايگزين ته ديگ كنيد. ويژگي تغذيه اي ته چين بيشتر است.

    كالري ها هجوم مي آورند


    مهمترين نكته اي كه باعث مي شود ته ديگ به غذاي ناسالمي تبديل شود، روغن و نمك موجود در اين خوراكي است. همه خوراكي هايي كه در روغن سرخ مي شوند، تراكم كالري آنها در واحد وزن افزايش مي يابد. اين مسئله باعث افزايش كالري دريافتي و اضافه وزن مي شود. علاوه بر اينكه حرارت باعث تغيير رنگ ته ديگ شده و اين تغيير رنگ زمينه ابتلا به سرطان است. بالا رفتن ميزان كالري ته ديگ يكي از عوامل اضافه وزن در افرادي است كه اصطلاحاً ته ديگ خور هستند. يادتان نرود كه ته ديگ همراه برنج است و آن هم كالري را زياد مي كند.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان