خانه
248K

آموزش شمع سازی روشنک

  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🎀چندتا نکته:
    ۱- قبل از شروع، روی سطح کار را با روزنامه بپوشانید تا اطرافتان کثیف نشود.
    ۲- تمام وسایل لازم را از قبل تهیه کرده و کنار دست خود قرار دهید.
    ۳- برای تمیز کردن ظرف پارافین، نیاز به شستن آن ندارید، بلکه می توانید بلافاصله بعد از استفاده، آن را با یک دستمال و یا پنبه پاک کنید...
    ۴- قبل از این که پارافین داخل قالب کاملاً سرد شود یک گودی اطراف فتیله به وجود می آید. این گودی را دوباره با پارافین مذاب پرکنید و بگذارید سرد شود.
    ۵- دقت داشته باشید که هنگام ذوب کردن پارافین، آب به داخل ظرف نفوذ نکند.
    ۶- قالب باید کاملاً سالم، خشک و بدون خراش باشد.
    ۷- در قالب های یک تکه، سرقالب باید کوچکتر از ته آن باشد تا شمع به راحتی از آن خارج شود.
    ۸- چنان چه قالب شما به شکلی است که به راحتی روی زمین قرار نمی گیرد( مثل قالب های مخروطی، ستاره ای و...)، قبل از ریختن پارافین، آن را روی یک تکه اسفنج یا یک ظرف پر از شن قرار دهید تا به صورت عمودی و ثابت بماند.
    ۹- برای سرد کردن پارافین، هیچ گاه آن را در فریزر قرار ندهید، چون شمع شما پس از سرد شدن ترک می خورد ولی می توانید در طبقات پایین یخچال قرار دهید.
    ۱۰- چنان چه شمع به راحتی از قالب جدا نشد، آن را مدت بیشتری در یخچال قرار دهید.
    ۱۱- برای این که کف شمع صاف و یکدست شود، آن را ته یک ظرف داغ بکشید تا کاملاً صاف شود.
    ۱۲- در تهیه شمع های مایع، چنان چه به پارافین مایع دسترسی نداشتید می توانید از روغن مایع استفاده کنید.
    ۱۳- دمای پارافین در قالب های مختلف متفاوت است. در قالب طلقی و شیشه ای، دمای پارافین باید به حدی باشد که قالب حالت اصلی خود را از دست ندهد؛ یعنی پارافین باید مقداری از گرمای خود را از دست داده باشد

    ۱۴- اگه پارافین زیادتر ذوب کنید خیلی بهتره تا کمتر! چون پارافین وقتی بمونه دوباره سفت میشه و میشه نگهداریش کرد اما اگه کم بیاد کارتون خراب میشه... 

    ۱۵-همیشه یه بشقاب یا سینی ( یه ظرف کلا!) که کمی با روغن چرب کردید کنارتون بذارید که وقتی پارافینو ذوب کردید و بهش رنگ اضافه کردید برای اینکه ببینید رنگ دلخواهتون در اومده یا نه مقداری توی ظرف چرب بریزید و یه ذره که بمونه رنگ واقعی خودشو نشون میده...چرب کردن هم برای اینه که به راحتی از ظرفتون جدا بشه... 

    ویرایش شده توسط Oldoos در تاریخ ۱۲/۱۰/۱۳۹۴   ۱۴:۳۶
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان