سیاست چهارم زنانه : از ابراز هیجانات و احساسات دوری كنید
ابراز احساسات و هیجاناتی مثل گریه كردن در مذاكرات میتواند به سادگی جایگاهتان را به خطر بیندازد. مردان در اجتماع فرا گرفتهاند كمتر از زنان احساساتشان را به نمایش بگذارند. شاید مردان بیش از اندازه خشك و جدی هستند. این بحث دیگری است كه فكر میكنم بهتر است در اینجا به آن نپردازیم. نوع تربیت و شخصیت زنان به گونهای دیگر است. زنان براساس پژوهشهای دانشگاه مینهسو تا چهار برابر گریه میكنند.
همچنین بهتر است در محل كار نیز خیلی احساساتی نباشید و هیجاناتتان را نشان ندهید. فردی كه گریه میكند، به دنبال اظهار همدردی از طرف شنونده است. گاهی فردی كه اشك میریزد همچنین این پیام نهانی را به شنونده میدهد كه توانایی انجام كاری را ندارد. گریه كردن، كسانی را كه احساساتشان را سركوب كردهاند ناراحت و عصبانی میكند.
اگر چنین افرادی دوست ندارند با احساسات خودشان روبهرو شوند، قطعا از رویارویی با احساسات و هیجانات دیگران هم ناراحت میشوند. مردان گاهی احساس میكنند زنانی كه گریه میكنند. در حال فریب دادنشان هستند.اگراحساس میكنید كه نیاز به گریه كردن دارید، میتوانید جلسه مذاكره را برای مدتی ترك كنید، به دستشویی بروید و گریه كنید. هنگامی كه گریهتان تمام شد.
آبی به سر و صورتتان بزنید، نفس عمیقی بكشید و دوباره به جلسه مذاكره بازگردید. اگر عادت به گریه كردن دارید، سعی كنید این رفتارتان را تغییر دهید. نفسهای عمیق میتواند آرامتان كند یا نوشیدن چای بابونه میتواند آرامش را دوباره به شما بازگرداند و شما را برای ادامه جلسه مذاكره آماده كند.باز هم شما را به تماشای فیلم «تلما و لوییس» دعوت میكنم.
صحنهای را نگاه كنید كه لوییس با پلیسی به نام هال تلفنی صحبت میكند. هال تلاش میكند لوییس را قانع كند خود را به قانون معرفی كند و در عوض در محكومیتش تخفیف بگیرد. او درباره گذشته خودش حرف میزند و داستان گذشتهاش لوییس را به گریه میاندازد. اما لوییس در مقابل این احساس مقاومت میكند و جلوی گریهاش را میگیرد. لوییس در این صحنه آرام و قوی باقی میماند و احساساتش را بروز نمیدهد.