خانه
93.5K

❀❀آشپزی و خلاقیت❀❀

  • ۰۹:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تهيه و تزيين غذاي فلفل شكم پر

    مواد لازم:
    6 عدد فلفل قرمز شیرین و بزرگ
    200 گرم گوشت چرخ کرده 
    1 فنجان بادمجان خرد شده 
    1عدد پیاز 
    1حبه سیر
    200 گرم قارچ خرد شده
    پنیرپیتزا
    یک چهارم فنجان جعفری
    روغن زیتون و آویشن ونمک 
    طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

    روش طبخ:
    فلفل ها را به صورت عمودی ببرید ودرون فلفل د ها را تمیز کنید و دانه های آن را خارج کنید.بادمجان ها را ریز خرد کرده و با نمک مخلوط کنید و داخل آبکش قرار دهید که اگر آب دارد خشک شود.

    پیاز ،سیر ، قارچ را ریز خرد کرده و به سایز دلخواهتان در بیاورید
    مقدار کمی روغن زیتون به ماهیتابه بزرگی اضافه کنید. چند دقیقه پیاز ها را در روغن بریزید و سرخ کنید و گوشت و کمی نمک به ان اضافه کنید.حالا قارچ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا قهوه ای رنگ شود.اگر حس کردید که روغنتان کم است می توانید مقداری روغن اضافه کنید. بادمجان و سیر را به ماهی تابه اضافه کنید و زمانیکه عطر خوش سیر به مشامتان رسید شعله را خاموش کنید و اجازه دهید موادتان ولرم شوند.

    پس از اینکه مواد آماده شدو سرد شد در این مرحله مخلوط خوش طعم و خوش عطرتان را داخل فلفل دلمه ای ها قرار دهید.گوجه فرنگی رو میکس کنین و ته ماهیتابه بریزین و فلفلها رو روی گوجه ها بگذارین و درب ماهیتابه رو ببندین تا مدت بیست دقیقه خوب مغز پخت بشن و سپس پنیر پیتزا رو فلفلها بریزین و به مدت دو دقیقه در ماکروویو بگذارین تا پنیرها آب بشه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان