تهيه و تزيين غذاي فلفل شكم پر
مواد لازم:
6 عدد فلفل قرمز شیرین و بزرگ
200 گرم گوشت چرخ کرده
1 فنجان بادمجان خرد شده
1عدد پیاز
1حبه سیر
200 گرم قارچ خرد شده
پنیرپیتزا
یک چهارم فنجان جعفری
روغن زیتون و آویشن ونمک
طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر
روش طبخ:
فلفل ها را به صورت عمودی ببرید ودرون فلفل د ها را تمیز کنید و دانه های آن را خارج کنید.بادمجان ها را ریز خرد کرده و با نمک مخلوط کنید و داخل آبکش قرار دهید که اگر آب دارد خشک شود.
پیاز ،سیر ، قارچ را ریز خرد کرده و به سایز دلخواهتان در بیاورید
مقدار کمی روغن زیتون به ماهیتابه بزرگی اضافه کنید. چند دقیقه پیاز ها را در روغن بریزید و سرخ کنید و گوشت و کمی نمک به ان اضافه کنید.حالا قارچ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا قهوه ای رنگ شود.اگر حس کردید که روغنتان کم است می توانید مقداری روغن اضافه کنید. بادمجان و سیر را به ماهی تابه اضافه کنید و زمانیکه عطر خوش سیر به مشامتان رسید شعله را خاموش کنید و اجازه دهید موادتان ولرم شوند.
پس از اینکه مواد آماده شدو سرد شد در این مرحله مخلوط خوش طعم و خوش عطرتان را داخل فلفل دلمه ای ها قرار دهید.گوجه فرنگی رو میکس کنین و ته ماهیتابه بریزین و فلفلها رو روی گوجه ها بگذارین و درب ماهیتابه رو ببندین تا مدت بیست دقیقه خوب مغز پخت بشن و سپس پنیر پیتزا رو فلفلها بریزین و به مدت دو دقیقه در ماکروویو بگذارین تا پنیرها آب بشه