کوکوی سه رنگ
مواد اولیه : برای 4 نفر
مواد میانی:
زرشک 100 گرم
گردو (خرد شده) به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
مواد کوکو سیب زمینی :
زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
تخم مرغ 3 عدد
نمک به میزان لازم
سیب زمینی (متوسط) 3 عدد
مواد کوکو سبزی :
زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
تخم مرغ 6 عدد
سبزی (سبزی کوکو) 750گرم
کوکوی سه رنگ درواقع ترکیبی از کوکو سیب زمینی و کوکو سبزیست ولی زیبایی زیاد آن باعث میشود جزو غذاهای شیک و مجلسی محسوب شود.تهیه این کوکوی خوشمزه و زیبا برای میهمانیها واقعا پیشنهاد مناسبیست.
طرز تهیه:
سیب زمینی ها رو خام رنده کرده و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه رو هم اضافه میکنیم. توی تابه مورد نظر روغن رو داغ کرده و مواد رو داخلش میریزیم، در تابه رو هم میزاریم تا یک طرفش کاملا پخته و سرخ بشه. بعد از پخت یک دیس که بزرگتر از تابه هست رو روی تابه قرار میدیم و تابه رو برمیگردونیم تا کوکو بدون آسیب دیدن از تابه خارج بشه.(فقط کافی یک طرف کوکو سرخ بشه)
در تابه ای جدا کوکوی سبزی رو هم با تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه مخلوط میکنیم و داخل تابه قرار میدیم تا یک طرفش سرخ بشه و به همون شیوه ذکر شده از تابه خارجش میکنیم.
داخل ظرف مورد نظر یکی از کوکوها رو قرار میدیم به صورتی که طرفی سرخ نشده روبه بالا باشه. در مرحله بعد اول پنیر پیتزا سپس گردو و زرشک و دوباره پنیر رو روی کوکو به ترتیب اضافه میکنیم. در آخر هم لایه کوکوی دیگه رو از طرف سرخ نشده روی مواد میزاریم و کمی فشار میدیم و به مدت 20 دقیقه داخل فر که از قبل داغ شده میزاریم تا پنیر آب بشه و دو لایه بهم بچسبن.
نکات:
1)میتونید پنیر پیتزا رو از لایه میانی حذف کنید و به جاش از مقدار بیشتری زرشک و گردو استفاده کنید.البته زیبایی خاص این غذا با وجود لایه بین با پنیر پیتزا بیشتره.
2)میزان مواد تقریبی نوشته شده شما با توجه به مقدار همیشگی مصرف خانوادتون برای یک وعده کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی مواد استفاده کنید.
3) برای تزیین میتونید از زرشک ، پوره سیب زمینی ، خیار شور و گوجه استفاده کنید.
4)در یکی از عکسها میبینید که لایه وسط تقریبا زردرنگ هست و این به دلیل اضافه کردن مخلوط سیب زمینی آبپز ، تخم مرغ و زعفران به جای زرشک و گردو است.
نوش جان