دکتر پروفسور ترکیه بهترین نوع نگهداری گوجه فرنگی را آموزش می دهد که از شیوه های دیگر بهتر ور احت تر است. در قابلمه آب را جوشانده و گوجه فرنگی هار ا با پوست چهار قسمت کرده و فقط بمدت 1 دقیقه داخل آب جوش می اندازیم دقت کنید دقیقا 1 دقیقه باشد و بیشتر از این مقدار نباشد چون طعم و مزه گوجه فرنگی از بین می رود سپس گوجه فرنگی ها را همانطور که داغ است در شیشه ریخته وقتی پر شد کمی با پشت قاشق فشار داده تا فضایی بین آنها وجود نداشته باشد سپس مقداری روغن زیتون یا روغن مایع آفتابگردان رویش ریخته تا هوای آنها گرفته شود درب شیشه ها را هم یک لحظه در آب می جوشانیم تا تمیز و استریل شود در دمای اتاق در جای خنک و یا در یخچال نگه داری می کنیم بهترین شیوه نگهداری گوجه فرنگی برای زمستان است