خانه
93.6K

❀❀آشپزی و خلاقیت❀❀

  • ۰۹:۵۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پیتزا ترکیه 
    مواد لازم:
    خمیر یوفکا؛
    پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم؛
    کره ۵۰ گرم؛
    اسفناج ۷۵۰ گرم؛
    گوشت گوساله ۳۰۰ گرم؛
    پیاز ۱عدد؛
    نمک و فلفل

    طرز تهیه:
    ابتدا گوشت را به صورت نوار های باریک در میاوریم و با اب پیاز دو ساعت بماند پیاز را به صورت نگینی خرد میکنیم و کمی در روغن تفت میدهیم و بعد گوشت را به ان اضافه میکنیم اسفناج را در ظرف دیگر میپزیم و اب ان را کاملا میگیریم و بعد به مواد اضافه میکینم و بعد خمیر را بازکرده روی ان کره ی اب شده و کمی شیربافرچه میکشیم بعددوم خمیر را گذاشته و همین کار را کرده دوباره لایه سوم را گذاشته و کره زده و از مواد گوشتی داخل ان گذاشته و روی ان پنیر میگذاریم و به صورت لوله در میاوریم و با چاقو سه برش ایجاد کرده طوری که ازهم جدا نشوند و روی خمیر کره زرده ی تخم مرغ میزنیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بماند

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان