خانه
93.6K

❀❀آشپزی و خلاقیت❀❀

  • ۱۰:۱۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    یک میان وعده (اسنک) ساده با استفاده از نانهای بیات

    نان های باگت رو اگه زود مصرف نکنین بیات و مونده می شن و غیر قابل مصرف،

    توی این پست یکی از راه های ساده استفاده از این نان ها رو ببینین.

    نان ها رو کمی مرطوب کنین و با یک قوطی فلزی قالب بزنین!

    (قوطی های فلزی رب،شیر خشک و انواع کنسروها  قالب های رایگان و بسیار خوبی هستن)

    با کمک وردنه کمی نان ها رو فشرده و نازک کنین.

    نانها رو توی قالب های مخصوص کاپ کیک بذارین و پرش کنین از هرچی دوست دارین.

     سوسیس  یا کالباس(البته خونگی)، قارچ،گوجه فرنگی،کنسرو ماهی و یا...

    کمی پنیر خوشمزه ترش می کنه (اما ضروری نیست)!

    کمی جعفری یا ترخون عطر و بوی خوبی به این غذا می ده.

    می تونین به جای پنیر چند قاشق تخم مرغ زده شده روی مواد بریزین.

    قالب رو توی فر با حرارت 180 درجه بذارین و 10 دقیقه بهش زمان بدین.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان