یه پخت متفاوت از نودالیت یا
روایتی تازه از نودالیت!
یک بسته نودالیت رو به همراه ادویه همراهش در دو لیوان آب حدود 3 دقیقه بجوشونین.
بعد از سه دقیقه نودالیت رو توی آبکش بریزین و آبش رو بگیرین!
دو تا تخم مرغ رو بزنین(فقط به اندازه ای که زرده و سفیده مخلوط بشن)
نودالیت رو که کاملا" خنک شده با تخم مرغ مخلوط کنین.
کف یه قالب مستطیلی رو کمی چرب کنین و نودالیت رو داخلش بریزین
و با پشت قاشق کمی فشار بدین تا کاملا" به هم بچسبن!
قالب رو 10 دقیقه توی یخچال بذارین.
بعد از ده دقیقه توی سینی فر (در صورت استفاده از فر)
یا ماهیتابه برش گردونین.
با کارد نودالیت رو دو تکه کنین .
طرف دیگه رو هم کمی حرارت بدین.
کمی از سس دلخواهتون روی هر تکه بریزین.
چند ورقه پنیر و چند تکه سوسیس یا کالباس (البته خونگی) روی نودالیت بذارین
و قطعه دیگه رو بذارین روش.
یه بار دیگه نودالیت رو توی فر بذارین تا کمی پنیر ها ذوب شن.
(ذوب پنیر توی ماهیتابه در بسته هم امکانش هست)