با این سالاد سفره تان را زیباتر کنید
مواد لازم:
گوجه سفت و بزرگ : 4 عدد
پیاز قرمز : 4 عدد
سیب زمینی : 3 عدد
رازیانه کوچک : یک پیاز
خیار : یک عدد
شاهی : ⅓1 پیمانه
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
سرکه : 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش : یک قاشق غذاخوری
خردل : یک قاشق چایخوری
نمک : به مقدار لازم
فلفلسیاه تازه آسیاب شده : به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. شاهی را به شکل قطعات باریک خرد کنید. پیاز رازیانه کوچک، آن را به قطعات چوب کبریتهای 3.5 سانتیمتری برش دهید و ساقههای برگ دار رازیانه را برای تزیین گوجهها نگه دارید.
2. دانههای خیار را درآورده و به قطعاتی به اندازه چوب کبریتهای 3.5 سانتیمتری برش دهید.پیاز قرمز را پوست بگیرید و به شکل حلقههای باریک خرد کنید.
3. سیب زمینیها را در تابهای کوچک قرار دهید و به قدری آب نمک در تابه بریزید که روی سیب زمینیها را بپوشاند. آب را به جوش آورده و برای 12 تا 15 دقیقه سیب زمینیها را بپزید تا وقتی که چنگال را در آنها فرو میبرید نرم باشند. تابه را از روی حرارت بردارید و سیب زمینیها را به ظرفی از آب و یخ منتقل کنید تا سرد شوند.
4. بعد از سرد شدن سیب زمینیها، آنها را خشک کنید و به تکههایی به طول 3.5 سانتیمتر برش دهید.سر گوجهها را ببرید و دور بیاندازید. با استفاده از قاشق دانههای گوجهها را بیرون آورده و دور بیاندازید. گوجهها را کنار بگذارید.
5. در کاسهای کوچک خردل، سرکه و آب لیمو را به هم بزنید. سپس به موادتان نمک و فلفل اضافه کنید. روغنزیتون را افزوده و به آرامی هم بزنید. سس به دست آمده را کنار بگذارید.در کاسهای با اندازه متوسط سیب زمینیها، رازیانه، خیار، شاهی و پیاز را ترکیب کنید.
6. سس را افزوده و به آرامی هم بزنید تا با مواد ترکیب شود. سالاد را بین گوجهها تقسیم کرده و با ساقههای رازیانه آنها را تزئین کنید.