خانه
93.5K

❀❀آشپزی و خلاقیت❀❀

  • ۱۱:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    روش بو دادن تخم کدو

     اگر کدو حلوایی خریدید هسته های آن را دور نریزید. با این دستور شما می توانید تخم کدوهای بو داده خوشمزه ایی تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

    مواد لازم:

    کره ذوب شده یک ونیم قاشق غذا خوری

    نمک یک دوم چایخوری

    پودر سیر یک هشتم چای خوری

    سس ورستر شایر 2 قاشق چای خوری

    تخم کدو 2 فنجان

    طرز تهیه:

    1. فر را روی 275 درجه فارنهایت قرار دهید.

    2. کره ، نمک ،پودر سیر ،سس ورستر شایر و تخم کدوها را با هم مخلوط کنید.

    3. به خوبی با هم مخلوط کنید و در ظرفی بریزید به گونه ایی که کف ظرف را بپوشاند.

    4. سپس به مدت یک ساعت در فر قرار دهید و در طول این مدت چند بار آنرا هم بزنید.

    5. پس از یک ساعت آن را بیرون آورید و اجازه دهید تا خنک شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان