روش بو دادن تخم کدو
اگر کدو حلوایی خریدید هسته های آن را دور نریزید. با این دستور شما می توانید تخم کدوهای بو داده خوشمزه ایی تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
کره ذوب شده یک ونیم قاشق غذا خوری
نمک یک دوم چایخوری
پودر سیر یک هشتم چای خوری
سس ورستر شایر 2 قاشق چای خوری
تخم کدو 2 فنجان
طرز تهیه:
1. فر را روی 275 درجه فارنهایت قرار دهید.
2. کره ، نمک ،پودر سیر ،سس ورستر شایر و تخم کدوها را با هم مخلوط کنید.
3. به خوبی با هم مخلوط کنید و در ظرفی بریزید به گونه ایی که کف ظرف را بپوشاند.
4. سپس به مدت یک ساعت در فر قرار دهید و در طول این مدت چند بار آنرا هم بزنید.
5. پس از یک ساعت آن را بیرون آورید و اجازه دهید تا خنک شود.