خانه
93.5K

❀❀آشپزی و خلاقیت❀❀

  • ۱۰:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پخت بوقلمون سوخاری به سبک اروپایی

    برای 10-12 نفر

    زمان آماده سازی : 15 دقیقه

    زمان پخت : 4 ساعت

    مواد لازم

    بوقلمون

    1 عدد حدود 7 کیلو

    آب لیمو ترش

    1 عدد

    نمک و فلفل

     

    روغن زیتون یا کره ذوب شده

     

    پیاز

    نصفه

    هویج

    1-2 عدد

    جعفری

    1 دسته

    برگ رزماری و آویشن تازه

    چند عدد

     

     

    طرز تهیه :

    قبل از پخت باید بوقلمون را حدود 2-3 ساعت خارج از یخچال نگه دارید تا به دمای محیط برسد و طبخ همسانی داشته باشید.

    گردن و اندام داخل شکم بوقلمون را جدا کنید.

    در صورت تمایل میتوانید قلب و سنگدان را خرد کرده با کمی آب و نمک به مدت 1 ساعت بجوشانید و در سس بوقلمون استفاده نمایید.

    گردن را هم باید جدا گانه طبخ نمایید یا در تهیه استک بوقلمون از آن استفاده کنید.

    بوقلمون را پس از شستن با یک حوله تمیز خشک نمایید.

    فر را با دمای 200 دجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود.

    مراحل پر کردن شکم و پخت بوقلمون :

    داخل شکم بوقلمون را با 1 ق غ نمک و آب یک عدد لیمو ترش بپوشانید. سایر قسمتهای داخلی بوقلمون را هم با چند قاشق چایخوری نمک بپوشانید.

    داخل شکم بوقلمون را با پیاز ، جعفری ، هویج و کرفس پر کنید و ورودی حفره ی شکم را با فویل پوشانده و پاهای بوقلمون را با طناب ببندید طوری که نزدیک بدنش باشند.

    اگر نخواستید بالهای بوقلمون را جدا کنید بهتر است آن ها را هم با طناب محکم به شکمش ببندید.

    تعدادی جعفری در قسمت حفره ی گردن بگذارید و با کمک پوست اضافه رویش را پوشانده و با همان طنابی که بالها را بسته اید محکم کنید.

    تمام سطح بوقلمون را مخلوط کرده و روغن زیتون بمالید و حسابی نمک و فلفل پاشی کنید.

    بوقلمون را به شکلی که پاها به سمت پایین باشند داخل سینی فر بگذارید ( بهتر است از یک توری داخل سینی استفاده کنید که گردش هوا در تمام سطح بوقلمون انجام شود)

    هنگامی که سینه بوقلمون رو به پایین باشد موقع پخت آب بیشتری به خود گرفته و خوشمزه تر خواهد شد.

    چند عدد رزماری و برگ آویشن کنار ظرف یا زیر بالهای بوقلمون قرار دهید.

    مدت زمان پخت بوقلمون در فر به وزن آن بستگی دارد و تقریبا برای هر نیم کیلو باید 13-14 دقیقه برای پختش، زمان محاسبه نمایید.

    برای یک بوقلمون 7 کیلویی بهترین روش پخت به این شکل است :

     20 دقیقه ی اول دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد بگذارید . سپس دما را به 160 درجه کاهش داده و 2 ساعت برای پخت به بوقلمون زمان دهید . نیم تا یک ساعت آخر   دمای فر را روی 120 درجه بگذارید تا بوقلمون کاملا مغز پخت شود.

     اگر خواستید سینه بوقلمون کاملا قهوه ای و برشته شود بعد از پخت بوقلمون را برگردانید و از شعله ی گریل به مدت 4-5 دقیقه برای برشته شدن آن استفاده كنيد.

    بهتر است یک ساعت و نیم قبل از پایان پخت بوقلمون از یک دماسنج گوشت برای تست پخته شدن آن استفاده نمایید.

    دمای مناسب برای گوشت ران و پاها 170 درجه فارنهایت و برای گوشت سینه 165 درجه فارنهایت است.

    زمانی که پخت بوقلمون کامل شود دمای رانها به 165 درجه فارنهایت و دمای سینه به 160 درجه فارنهایت خواهد رسید و شما باید بوقلمون را از فر خارج نمایید.

    بعد از خارج کردن بوقلمون از فر آن را با فویل کاملا پوشانده و به نسبت وزن بوقلمون15  -30 دقیقه استراحت دهید.

    برای برش و سرو باید سینه ی بوقلمون رو به بالا باشد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان