مواد لازم:
آرد 500گرم
مغز گردو 300 گرم
شكر 400 گرم
دوشاب (شیره انگور یا شیره خرما) 750 گرم
ادویه(فلفل سیاه -هل-دارچین -زنجبیل) به مقدارلازم
روغن جامد 300 گرم
طرز تهیه:
گندم را 2تا 3 روز خیس كرده تا جوانه بزند آن را چرخ كرده با كمی آب مخلوط میكنیم وبعد از صافی رد میكنیم
آرد را باآب گندم مخلوط كرده به صورت خمیر در می آوریم مغز گردو و ادویه ها را هم اضافه می كنیم سپس آن را روی حرارت قرار
می دهیم تا چند جوش بزند حالا روغن را اضافه میكنیم وخمیر را مرتب هم میزنیم تا طلایی رنگ شود به قاشق نچسبد سپس از روی
حرارت بر داشته و شربت آماده شده را به آن افزوده خوب هم میزنیم تا شربت به خورد خمیر برود
این حلوا باید رنگ تیره و طعم تند فلفل داشته باشد.