خانه
88.1K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۱۴:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍞ترحلوای هویج:

    مواد لازم

    هویج نیم کیلو هویج زردک باشه بهتره

    شکر یک استکان

    زعفران نصف استکان

    گلاب یک استکان

    روغن نصف استکان

    آرد برنج یک پیمانه

    هل آسیاب شده 5 عدد

    دارچین به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ابتدا هویج رنده شده را پخته و آن را از صافی پارچه‌ای رد کنید تا‌ آب درون هویج خارج شود سپس آرد و روغن را با هم تفت داده و خوب که طلایی شد زعفران، آب، روغن و شکر را اضافه کنید و مواد را خوب به هم زده تا کمی سفت شود.

    حال گلاب و هل آسیب شده را نیز به آن اضافه کرده و پس از کمی سرد شدن آن را داخل ظرف ریخته و با دارچین و پودرنارگیل آن راتزئین کنید.

    آشپزی سنتی اردبیل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان