🍰کشمش پلو اردبیلی:
مواد لازم
برنج پنج پیمانه
شیر چهار پیمانه
آب سه پیمانه
کشمش 200 گرم
نمک و روغن به میزان لازم
کشمش پلو,کشمش پلویی,کشمش پلو با گوشت,آکاایران,کشمش پلو با مرغ,کشمش پلو,کشمش پلو با مرغ,کشمش پلو با میگو,کشمش پلویی,کشمش پلو با گوشت قلقلی,کشمش پلو اردبیل
طرز تهیه
ابتدا برنج را می شوییم، بعد شیر و آب را در قابلمه روی برنج ریخته، نمک و روغن را به اندازه لازم به آن اضافه می کنیم و قابلمه را روی شعله گاز می گذاریم تا آب و شیر بخار شوند. قبل از این که برنج را دم کنیم،کشمش ها را روی سطح آن می ریزیم تا با بخار برنج بپزند. دقت داشته باشید که حتما حرارت زیر قابلمه کم باشد، چون شیر خیلی زود می سوزد و برنج را می سوزاند.