خانه
88.1K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۰۱:۰۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍰خشیل:(دسر خاص اردبیل)

    مواد لازم 

    بلغور خیس خورده یک استکان

    زرد چوبه و زعفران دم کرده مقداری

    آرد 1 قاشق سوپخوری

    روغن حیوانی 1 قاشق سوپخوری

    شیره انگوری به مقدار لازم

     

    طرز تهیه :

    ارد و زرد چوبه رو در روغن حیوانی تفت می دیم و تا سرخ بشه و خامیش ازبین بره بعد بلغور رو اضافه می کنیم و با 1 لیتر آب میذاریم تا کاملا بپزه تقریبا حدود 1 ساعت با شعله ملایم .بعد از پخته دن در آخر زعفران دم کرده رو اضافه می کنیم و میذاریم تا10 دقیقه هم بپزه .بعد از پخته شدن توی ظرف مناسبی مثل پیاله می ریزیم و با شیره انگور تزیین کرده و نوش جان می کنیم .خشیل رو حتما باید با شیره مصرف کرد چون بدون شیره بی مزه س و برایصبحانه بخصوص در روز های سرد زمستونی بسیار مناسبه

    آشپزی سنتی اردبیل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان