🍰خشیل:(دسر خاص اردبیل)
مواد لازم
بلغور خیس خورده یک استکان
زرد چوبه و زعفران دم کرده مقداری
آرد 1 قاشق سوپخوری
روغن حیوانی 1 قاشق سوپخوری
شیره انگوری به مقدار لازم
طرز تهیه :
ارد و زرد چوبه رو در روغن حیوانی تفت می دیم و تا سرخ بشه و خامیش ازبین بره بعد بلغور رو اضافه می کنیم و با 1 لیتر آب میذاریم تا کاملا بپزه تقریبا حدود 1 ساعت با شعله ملایم .بعد از پخته دن در آخر زعفران دم کرده رو اضافه می کنیم و میذاریم تا10 دقیقه هم بپزه .بعد از پخته شدن توی ظرف مناسبی مثل پیاله می ریزیم و با شیره انگور تزیین کرده و نوش جان می کنیم .خشیل رو حتما باید با شیره مصرف کرد چون بدون شیره بی مزه س و برایصبحانه بخصوص در روز های سرد زمستونی بسیار مناسبه