خانه
88.1K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۱۵:۱۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    خورش ترشی قورما:

    مواد لازم:

    پیازداغ ۳ قاشق سوپخوری
    گوشت ۳۰۰ گرم، خورشی
    آلوچه ۱۵ عدد
    لوبیا چشم بلبلی یک دوم پیمانه
    محلول زعفران ۱ قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    گوشت را در پیازداغ تفت داده تا آب آن کشیده شود، سپس ۲ پیمانه آب اضافه کنید تا نیم پز شود. لوبیا را که ۲ ساعت قبل خیسانده‌اید و آلوچه خورشی را اضافه کرده و خورش را بپزید تا جا بیفتد. در آخرمحلول زعفران را اضافه کنید.

    آشپزی سنتی اردبیل

    ویرایش شده توسط Oldoos در تاریخ ۲۳/۱۰/۱۳۹۴   ۱۳:۴۲
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان