خانه
88.2K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۱۳:۴۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍞گشنیز کباب:
    مواد لازم
    گوشت چرخ‌كرده و لپه خیس و گشنیز خرد شده از هر کدام نيم كيلوگرم
    غوره يك پيمانه
    آبغوره و آب و رب گوجه فرنگی از هر کدام يك پيمانه
    پياز يك عدد
    سيب‌زميني حلقه‌شده نيم كيلوگرم
    نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم
    آرد نخودچي يك قاشق غذاخوري

    طرز تهيه:

     گوشت چرخ‌كرده را با لپه چرخ مي‌‌كنيم بعد پياز و آردنخودچي را اضافه كرده و ورز مي‌‌دهيم. توي دست گرد و بعد پهن مي‌‌كنيم و در روغن سرخ كرده، كنار مي‌‌گذاريم. گشنيز و سيب‌زميني را جداگانه سرخ مي‌‌كنيم. در تابه‌اي ابتدا سيب‌زميني‌ها، گشنيز و كباب‌ها را مي‌‌چينيم رب سرخ‌شده را با آب مخلوط كرده به همراه آبغوره، نمك، فلفل و زردچوبه روي غذا ريخته و با حرارت كم مي‌‌گذاريم پخته شود. در انتها روي آن غوره مي‌ريزيم و تزئين مي‌كنيم.
    آشپزی سنتی اردبیل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان