خانه
88.1K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۰۱:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍞آش گیلدیک:

    مواد لازم برای ۴ نفر:

    1. گل نسترن: ۵۰۰ گرم
    2. سبزی آش (پاک کرده و خرد شده): یک کیلوگرم
    3. گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
    4. تفاله پیاز (رنده شده و آب گرفته): ۵۰–۴۰ گرم
    5. نخود، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز پخته شده از هرکدام: ۱/۲ پیمانه
    6. برنج: یک پیمانه
    7. برگ زردآلو: یک پیمانه
    8. آلوچه: یک پیمانه
    9. لواشک: ۲۵۰ گرم
    10. مغز گردو: یک پیمانه
    11. نعنا داغ و پیاز داغ: به مقدار لازم
    12. نمک و فلفل: به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    گوشت را با تفاله پیاز و مقداری نمک مزه دار کرده و به صورت گوشت قلقلی سرخ می‌کنیم.

    برنج را با ۶ پیمانه آب روی حرارت گذاشته تا کاملاً باز شود، سپس نمک و سبزی را اضافه کرده، پس از چند دقیقه حبوبات و مابقی مواد را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم آش جا بیافتد. برای سرو آش را در ظرف مناسب ریخته و با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین می‌کنیم.

    نکته: گل نسترن را باید ۳ روز خیس کرده، سپس در هنگام استفاده از صافی رد می‌کنیم. برگ زردآلو، آلوچه و لواشک را ۲۴ ساعت خیس می‌کنیم.

    آشپزی سنتی اردبیل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان