خانه
88.2K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۱۰:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍞تاس کباب مرغ اردبیل:

    سینه مرغ: ۲ عدد، بزرگ و پوست‌گرفته و دو نیم شده.
    ران مرغ: ۴ عدد، پوست گرفته.
    روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ خوری.
    موسیر: ۲۰۰ گرم، پوست گرفته.
    سیر: ۲ بوته، خرد شده.
    زنجبیل تازه: ۴ سانتی‌متر، رنده شده.
    پودر زیره: یک قاشق سوپ خوری.
    تخم گشنیز: یک قاشق سوپ خوری، کمی آسیاب شده.
    چوب دارچین: ۲ عدد، کوچک.
    گردو: ۳۷۵ گرم، آسیاب شده.
    عصاره مرغ: ۵۰۰ میلی‌لیتر.
    عسل: یک قاشق سوپ‌خوری.
    گشنیز: ۲ قاشق سوپ‌خوری، ساطوری شده.
    زعفران و چیلی: مقداری، ساییده شده.

    روش تهیه:

    ۱- اجاق را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. تکه‌های مرغ را خوب ادویه زده، روغن را در یک تابه متوسط و نسوز گرم می‌کنیم. مرغ‌ها را درون ظرف خوب سرخ می‌کنیم تا کاملا برشته شوند، بعد آن‌ها را از ظرف خارج می‌کنیم.

    ۲- شعله گاز را کم کرده، موسیرها را در تابه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. حالا سیر و زنجبیل رنده شده را هم به آن اضافه کرده و برای ۳۰ ثانیه بپزید و بعد تمام ادویه‌ها را داخل تابه ریخته و به مدت یک دقیقه تفت دهید.

    ۳- گردوهای آسیاب شده را با مواد داخل تابه حسابی مخلوط کنید تا طعم ادویه‌ها به خورد گردو برود. حالا مرغ‌ها را درون تابه گذاشته و عصاره مرغ و عسل را روی آن بریزید. وقتی غذا به جوش آمد، تابه را درون فر بگذارید تا برای ۴۰ دقیقه بپزد تا نرم شود. حالا گشنیز را روی آن بپاشید و سرو کنید.

    آشپزی سنتی اردبیل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان