خانه
88.2K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۱۴:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍞دنده پلو (ایلام):

    مواد اولیه :

    *دنده گوسفند یک کیلوگرم
    *برنج آبکشی شش پیمانه
    *نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
    *پیاز داغ سه قاشق سوپخوری
    *زیره پلویی ساییده شده دو قاشق سوپخوری
    *دارچین یک قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:

    این غذا یکی از غذاهای معروف استان ایلام است که طرفداران بسیاری دارد. دنده پلو با ماست محلی و سبزی خوردن بسیار دلچسب است و برای کسانی که چربی خون بالا دارند توصیه نمی‌شود.

    کمی روغن و زردچوبه کف قابلمه ریخته روی حرارت قرار می‌‌دهیم تا روغن بجوشد. دنده‌ها را نمک و فلفل زده و از طرف چربی دنده کف قابلمه می‌چینیم. روی آن برنج آبکشی را ریخته و لابه‌لای آن پیاز داغ، زیره و دارچین می‌دهیم. در قابلمه را دم‌کنی گذاشته و با شعله ملایم دو ساعت دم می‌کنیم تا گوشت دنده پخته و برنج هم دم بکشد. پس از پخت، برنج را در دیس برمی‌گردانیم تا ته دیگ دنده آن دیده شود .

    نکتــه:

    از آنجایی که برنج مدت طولانی روی حرارت قرار دارد بهتر است برنج را زنده‌تر بردارید تا شفته و له نشود.

    آشپزی سنتی اردبیل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان