خانه
88.1K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۱۹:۳۳   ۱۳۹۵/۱/۳۰
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍜 دلمه کلم برگ(آذربایجان):

    مواد لازم:

    1. کلم برگ ۱ عدد متوسط
    2. گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
    3. لپه ۲ ق غ
    4. برنج ۲ ق غ
    5. پیاز ۱ عدد متوسط
    6. ترخون و مرزه خشک ۱ ق غ (اگه تازه در دسترس بود ۳ ق غ بریزید)
    7. زرشک ۱ ق غ (در صورت تمایل)
    8. نمک
    9. فلفل قرمز و زردچوبه
    10. رب ۱ ق غ

    طرز تهیه:

    لپه و برنج رو نیم پز کنید. پیاز رو نگینی خرد و با کمی روغن سرخ کنید. گوشت چرخ شده رو به همراه ادویه‌ها اضافه کنید تا سرخ بشه. برنج و لپه نیم پز رو آبکش کنید و به مواد اضافه کنید و در آخر ترخون و مرزه و زرشک رو بریزید من کمی رب هم به مواد اضافه می‌کنم.

    کلم برگ رو بشورید برگ‌های خراب رویی رو جدا کنید و درسته داخل آب جوش بندازید! هم بوی گوگردش گرفته میشه هم نرم میشه تا راحت برگ‌ها رو از هم جدا کنید. قسمت زخیم برگ رو بهتره با چاقو جدا کنید از مواد سرخ شده داخل برگ بریزید و بپیچید و داخل قابلمه بچینید. در آخر ۱ ق غ رب رو با نصف لیوان آب زرد چوبه فلفل و نمک مخلوط و روی دلمه‌ها بریزید و با شعله ملایم نیم ساعت بپزید تا سس به خورد دلمه‌ها بره. دلمه شما آماده است!

    گیاه خواران به جای گوشت از سویا استفاده کنند.

    آشپزی سنتی اردبیل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان