بادمجان شکم پر :
شیک و خوشمزه . یه پیش غذا و برای خیلی ها مثل من یه غذای کامل .
ابتدا بادمجان ها را پوست کنده سپس بخش میانی بادمجان ها را با چاقو شکاف دهید، روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید 20 دقیقه استراحت دهید تا تلخی آن گرفته شود .آن ها را آبکشی کنید و روی دستمال اجازه دهید خشک شوند. سپس بادمجان ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند ، بادمجان های سرخ شده را روی دستمال کاغذی یا توری قرار دهید تا روغن اضافی شان برود..
پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود سپس گوشت چرخ شده و گردوی خرد شده را به آن اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم. نمک، فلفل، زردچوبه را اضافه و مخلوط کنید. سپس داخل بادمجان ها را با مواد پر کنید.
نصف لیوان آب را با 1 قاشق غذاخوری رب انار مخلوط کنید و داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس بادمجان های شکم پر را داخل ماهیتابه و در کنار هم قرار دهید ، در ماهیتابه را ببندید و اجازه دهید آب اضافی تبخیر شده و سس جذب بادمجان ها شود سپس میتوانید روی آن را با دانه انار تازه و یا زرشک تزئین و سرو کنید.