سیب زمینی سرخ کرده رژیمی
http://www.zibakade.com/Topics/سیب-زمینی-سرخ-کرده-رژیمی-
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده رژیمی
- سیب زمینی متوسط سه- چهار عدد
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
برای طعم دار کردن
- پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رژیمی با طعم سیر و جعفری
برای اینکه سیب زمینی های خوب و خوشمزه ای داشته باشید قبل از هرچیز لازمه که خوب خرد بشه. سیب زمینی ها رو خیلی تمیز و حتی با برس یا اسکاج بشورید تا کاملا تمیز بشه. بعد هم به هر روشی که در دسترستون هست اونها رو به یک اندازه و منظم خرد کنید. اگه نازک تر باشن زودتر و بهتر پخته میشن.
برای اینکه بهتر طبخ بشن و ترد هم باشن سیب زمینی ها رو بعد از خرد کردن مجددا با آب بشورید و بعد درکاسه آب سرد برای حدود نیم ساعت خیس بدید.
سیب زمینی ها رو بعد از خیس خوردن خشک کنید
فر رو از قبل روشن کنید تا روی دمای 200-210 درجه سانتی گراد یا 425 درجه فارنهایت کاملا گرم بشه.
بعد از نیم ساعت سیب زمینی ها رو از آب خارج کنید و با دستمال خشک کنید تا آبش کاملا بره. حالا سیب زمینی ها رو با روغن زیتون و نمک و اگه دوست داشتید فلفل و پودر سیر (یا هر طعم دهنده ای که دوست دارید) کاملا مخلوط کنید. روی توری فر بچینید. طوری که هیچ کدوم از سیب زمینی ها روی هم نباشن.
بعد هم داخل فر قرار بدید و بذارید برای 20-25 دقیقه کاملا پخته بشه و سرخ بشه. البته مراقب باشید که سیب زمینی ها نسوزه. اگه بعد از این زمان دیدید هنوز پخته نشدن و رنگشون هم خیلی تغییر نکرده مجددا برای 10 دقیقه بذارید در فر بمونه.
سیب زمینی رو به روغن زیتون آغشته کنید
جعفری ساتوری
در طول اینکه سیب زمینی ها در فر هستند جعفری ها رو هم ساتوری کنید و بلا فاصله بعد از اینکه از فر خارج کردید جعفری های ساتوری شده رو روی سیب زمینی ها بپاشید.