کوبیده مرغ در تابه
مواد لازم :
گوشت مرغ البته بدون استخوان :نیم کیلو(حدود یک سینه مرغ بزرگ)
پیاز متوسط :یک عدد
سیر :دو حبه
کره :۱۵ گرم
ادویه کاری :یک قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز :نصف قاشق چایخوری
پودر زنجبیل :یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران و نمک وفلفل :به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را رنده می کنیم و اب آن را می گیریم و گوشت مرغ را نیز چرخ می کنیم
با سیر رنده شده و همه ادویه ها به گوشت مرغ چرخکرده اضافه می کنیم .وآن را خوب ورز می دهیم .(من تخم گشنیز استفاده نکردم)
در یک ماهیتابه نچسب ابتدا کره را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم .و سپس مخلوط گوشت چرخکرده را در ماهیتابه کاملا صاف می کنیم (بهتره ضخامت حدود نیم سانتیمتر بشه ).
صبر می کنیم که کباب روی حرارت ملایم روغن بیندازه و کاملا خودش را بگیره و بعد آن را برش می زنیم
بعد به ارامی کباب ها را برمی گردانیم و صبر می کنیم تا طرف دیگر کباب هم کمی برشته بشه البته من گذاشتم تا کباب کمی بسوزه تا بیشتر به کباب روی منقل شبیه بشه
من کنار کباب مقداری قارچ را تفت دام و چند تا هم گوجه فرنگی را نیز سرخ کردم
سوال نکات مهم :
این کباب برای حدود 5 نفر کافی است و یک سینه مرغ بزرگ اندازه است
طعم و بوی این کباب آنقدر مطبوع است که کسانی که با گوشت مرغ میانه ای ندارند خیلی زود باز هوس این کباب را می کنند
از مزیتهای این کباب زود آماده شدن زحمت کم کباب شیک و خوشمزه است