خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۰۸:۰۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    اسلایس مرغ

        نان تست بزرگ - 2 بسته

        سس مایونز - 200 گرم

        مرغ پخته شده - 200 گرم

        پنیر خامه ای - 100 گرم

        ماست خامه ای - 100 گرم

        هویج ابپز - 1 عدد

        سیب زمینی ابپز کوچک - 2 عدد

        فلفل دلمه نگینی خام - 1 عدد کوچک

        گردو نگینی تست شده - نصف پیمانه

        نمک و فلفل سیاه - مقداری

        آبلیموی تازه - یک قاشق غذا خوری

        خیار شور - 50 گرم

    نکات جانبی

     البته اسلایس مرغ رسیپی های مختلفی داره و شما میتونید به صورتهای مختلفی درستش کنید.

     به شکل کلبه- کیک – و ... و با مواد میانی مختلف. که بیس اصلیش مرغه و باقیش بنا به سلیقه و ذائقه تغییر می کنه.

    وقتی به شکل کلبه یا کیک و بصورت حجمی درستش می کنید بهش کیک مرغ می گند.

    خیلی دستورها توش جعفری یا پیازچه خرد شده داره که انصافا خیلی خوشمزه ترش می کنه اما ایرادی که داره اینه که موندگاریش رو خیلی پایین  می یاره. و فرداش کلا مزه اش بر می گرده. البته شاید بازم خیلی ها با همین شرایط دوست داشته باشند.

    اما این دستوری که امروز براتون میگذارم رو اکثر کسانی که خوردند دوست داشتند و برای کافی شاپ ها یا مراسمها و تولدها و ... هم همینو می زنم.

    امیدوارم شما هم درستش کنید و دوست داشته باشید.

    مرغهای پخته شده رو تکه تکه ریز کنید و سیب زمینی رو روش رنده کنید و بعد هم خیار شور رو رنده کنید و هویج رو نگینی خیلی ریز خرد کنید و اضافه کنید.

    حالا بهش گردو سس و ماست و پنیر رو اضافه کنید و نمک و ادویه و در آخر بهش فلفل دلمه ای خرد شده اضافه کنید

    گردو رو حتما تست کنید تا طعمش عالی بشه و وقتی زیر دندونتون می یاد لذت ببرید

    و ابلیمو. دقت کنید این غذا الویه نیست پس سیب زمینی زیاد و آلبیمو زیاد طعمش رو خراب می کنه و شما انگار دارید الویه میخورید.

    بیس اصلی و طعم قالب باید مرغ باشه و یکی دو تا سیب زمینی کوچولو کمک به چسبندگی و به صرفه شدن این غذاست.

    ابلیمو رو حتما تازه و فقط یک قاشق اضافه کنید نه بیشتر.

    سفتی و شلی مایه تون خیلی مهمه. مثل تصویر سعی کنید مایه کمی رو به سفتی باشه. مواد خیلی شل هنگام برش از لای نونها بیرون می زنه و خیلی سفت هم چون خود نونها کمی رطوبتش رو می گیره بعدا زیادی سفت می شه و به نونها چسبندگی نمیده و همینطور وقت خوردن خشک و سفت می شه.

    پس دقت کنید تا غلظت مواد خوب باشه. ماست باعث می شه که کل رطوبت به خورد نون نره و غذاتون از رطوبت کافی برخوردار باشه.

    پنیر خامه ای طعم خوبی بهش میده که از الویه و .. متمایزش می کنه.

    میزان مواد هم اگه زیاد باشه بین نونها بیرون می زنه و شکل زیبایی نمیده و اگه خیلی کم باشه انگار دارید نون خالی میخورید.

    اینها نکته های ریزی هست که شاید ساده باشه اما رعایت کردنشون بهتون نتیجه خوب و عالی میده.

    اگه خیلی میخواهید لذیذ تر باشه خیلی خیلی کم دو طرف نون رو سس بمالید و بعد مواد بگذارید. بازم اگه سس زیاد باشه مواد لیز میخوره از لای نون وقت گاز زدن یا برش زدن.

    همیشه در همه کار اعتدال رو رعایت کنید.

    بعد از گذاشتن مواد لای نونها کمی اونها رو فشرده کنید و بعد با چاقوی تیز اره ای لبه های نون رو برش بدید تا کارتون تمیز تر و زیبا تر دیده بشه و اسلایسهایی نرم و سفید داشته باشید.

    هویج به زیبایی برش ها و ایجاد رنگ های زیبا در غذا کمک می کنه و باید مقدارش کم باشه تا طعم رو عوض نکنه.

    فلفل دلمه خام طعم خیلی خوب و متفاوتی بهش میده که برای فلفل دوستان عالیه. همینطور ترکیب رنگیه خوبی تو برش ها می ده.

    در آخر تمامی برش ها تون رو دو نیم کنید تا مثلث هایی زیبا و خوشمزه داشته باشید

    و با هر انچه دوست دارید تزیینشون کنید. من با کمی گوجه گیلاسی و سس خردل و مایونز تزیینش کردم.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان