خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۰۸:۴۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     ساندویچ میگو با نان تست

    📢مواد اولیه : (برای 4 نفر)

    میگو  400 گرم  

    سس قرمز 1/2 قاشق چای خوری (سس قرمز تند)  

    فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری  

    سس ورستر شایر 1 قاشق چای خوری  

    آبلیمو 1 قاشق چای خوری  

    پوست لیمو 4 قاشق چای خوری (رنده شده)  

    سس مایونز 1/4 فنجان  

    پیازچه 1/4 فنجان (خرد شده)  

    جعفری 1/4 فنجان (خرد شده)  

    کره 4 قاشق غذاخوری (با دمای اتاق)  

    نان تست 8 عدد  

    طرز تهیه:

    در ابتدای کار میگو رو پاک کنید و داخل آب و نمک در حد یکی دو دقیقه بجوشونیدش.بعد میگو رو کامل ریز کنید.جعفری، پیاز، سس مایونز، پوست لیمو، آبلیمو، سس ورستر شایر، فلفل سیاه و سس قرمز رو تو یه کاسه بزرگ ریخته، با هم مخلوط می کنیم و کم کم میگو رو هم اضافه می کنیم.

    ماهی تابه در دار رو گرم می کنیم. 

    مقداری کره روی نان می مالیم تا قسمت بیرونی ساندویچ هم طعم بگیره. یک چهارم مخلوط گوشت رو روی نان میریزیم و نان دیگه ای روی موادمون میذاریم تا ساندویچ آماده بشه. 

    ساندویچ رو داخل ساندویچ ساز قرار میدیم و صبر میکنیم تا آماده بشه یا اون رو داخل ماهی تابه میذاریم و درش رو میبندیم تا به مدت 4 تا 5 دقیقه تست میکنیم.

    نوش جان 

    نکته:

    *در صورت تمایل به جای میگو از ماهی استفاده کنید.

    *میتونید میگو رو سرخ کنید و بعد ریز کنید.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان