خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۰۹:۰۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کوفته مرغ

    سینه مرغ یک کیلو 

    پیاز دو عدد

    کره صدگرم 

    تخم مرغ دو الی سه عدد

    زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری

    آبلیمو نصف استکان کوچک

    پودر سوخاری به میزان دلخواه

    پیاز داغ سه قاشق سوپ خوری

    زرشک نصف فنجان

    رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری

    نمک و فلفل به میزان دلخواه

    طرزتهیه :

    سینه مرغ را دوبار چرخ کرده با پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و کره و پودر سوخاری مخلوط کنید . حسابی مالش دهید تا حالت چسبندگی نداشته باشد . رب گوجه را با روغن تفت داده و با نصف لیوان آب و زعفران آب کرده مخلوط میکنیم و میگذاریم تا جوش بیاید .

    سپس مخلوط کوفته را به پنج یا شش قسمت جداکرده و هر قسمت را با دست فرم میدهیم . وسط کوفته ها را گود کرده و با زرشک و پیاز داغ پر میکنیم . بعد دوباره به ضورت کوفته در آورده و در آبی که با رب گوجه در حال جوش ملایم است قرار میدهیم تا آماده شود . 

    این کوفته باید کم آب باشد در انتهای پخت مقداری رب گوجه و آب لیمو اضافه میکنیم . این کوفته ها را میتوان قبل ازقرار دادن در آب سرخ کرد و سپس در مخلوط آب و رب گوجه پخت .

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان