خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رولت گوشت

    مواد لازم:

     تخم مرغ ۲ عدد  .  آب گوجه نصف لیوان  .  نان تست خرد شده ۳/۴ لیوان  .  جعفری خرد شده ۲ قاشق

    پونه خشک شده ۱/۲ قاشق چایخوری  .  نمک ۱/۴ قاشق چایخوری  .  فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری

    سیر رنده شده ۱ حبه  .  گوشت چرخ کرده ۱ کیلو  .  ژامبون خرد شده ۲۰۰ گرم  .  پنیر موزارلا ۲۰۰ گرم

    ***   ***   ***

    طرز تهیه:

    در یک کاسه تخم مرغ ها و آب گوجه را باهم خوب بهم بزنید و مخلوط کنید. نان خرد شده ، جعفری ، پونه، نمک، فلفل سیاه، سیر و گوشت را اضافه کنید. مخلوط را خیلی خوب بهم بزنید. فر را تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.

    یک لایه فویل پهن کنید. مخلوط را به صورت مستطیلی با قطر ۲ سانتی متر روی آن بریزید و پهن کنید. ژامبون خرد شده و سپس پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. دقت کنید مواد روی خمیر رولت باید کمی از لبه های رولت فاصله داشته باشند تا در موقع پیچیدن آن مواد بیرون ریزند.

    حالا با کمک فویل از عرض رولت شروع کنید و آن  را آرام آرام بپیچید. رولت را به مدت ۷۵ دقیقه در فر بپزید.

    در نهایت اسفناجها را اضافه کنید و مخلوط را خوب با کفگیر چوبی هم بزنید اما مراقب باشید اسفناجها تیره نشوند. ماکارونی تابه ای را رون ظرف مورد نظر بریزید و با پنیر رنده شده سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان