رولت گوشت
مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد . آب گوجه نصف لیوان . نان تست خرد شده ۳/۴ لیوان . جعفری خرد شده ۲ قاشق
پونه خشک شده ۱/۲ قاشق چایخوری . نمک ۱/۴ قاشق چایخوری . فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
سیر رنده شده ۱ حبه . گوشت چرخ کرده ۱ کیلو . ژامبون خرد شده ۲۰۰ گرم . پنیر موزارلا ۲۰۰ گرم
*** *** ***
طرز تهیه:
در یک کاسه تخم مرغ ها و آب گوجه را باهم خوب بهم بزنید و مخلوط کنید. نان خرد شده ، جعفری ، پونه، نمک، فلفل سیاه، سیر و گوشت را اضافه کنید. مخلوط را خیلی خوب بهم بزنید. فر را تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.
یک لایه فویل پهن کنید. مخلوط را به صورت مستطیلی با قطر ۲ سانتی متر روی آن بریزید و پهن کنید. ژامبون خرد شده و سپس پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. دقت کنید مواد روی خمیر رولت باید کمی از لبه های رولت فاصله داشته باشند تا در موقع پیچیدن آن مواد بیرون ریزند.
حالا با کمک فویل از عرض رولت شروع کنید و آن را آرام آرام بپیچید. رولت را به مدت ۷۵ دقیقه در فر بپزید.
در نهایت اسفناجها را اضافه کنید و مخلوط را خوب با کفگیر چوبی هم بزنید اما مراقب باشید اسفناجها تیره نشوند. ماکارونی تابه ای را رون ظرف مورد نظر بریزید و با پنیر رنده شده سرو کنید.