اسنک سمبوسه با ساندویچ ساز
مواد لازم:
سیب زمینی پخته و خرد شده/ 2 عدد
گوشت چرخ کرده/ 200 گرم
پیاز خردشده/1عدد
گشنیز خرد شده/100 گرم
پودر تخم گشنیز/1 قاشق غذاخوری
پودرزیره ی سبز/ 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه،نمک،فلفل سیاه و قرمز/ به میزان لازم
روغن/ 3 قاشق غذاخوری
نان لواش/به مقدار لازم
کره آب شده/ 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا در تابه روغن و پیاز را ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا پیاز طلایی شود.
سپس گوشت را در آن به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت می دهیم و بعد از آنکه رنگ گوشت کاملا تغییر کرد تمام ادویه جات را به آن اضافه کرده و خوب تفت می دهیم.( حتما ادویه ها را باید تفت دهیم تا بوی بهتری به غذا بدهد).
پودر تخم گشنیز و پودر زیره سبز را نیز اضافه می کنیم، سپس گشنیز خرد شده را همراه سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده به مواد اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه مواد ا با حرارت کم تفت می دهیم.
نان لواش را به صورت نوارهای 40*10 سانت برش می دهیم و به اندازه ی 2 قاشق از مواد سمبوسه میان نان قرار می دهیم.
سپس نان را همانند شکل به صورت مثلث تا می زنیم و اطراف آن ها را به کمی کره آغشته کرده و در دستگاه قرار می دهیم و در دستگاه را می بندیم و به مدت 8 دقیقه صبر میکنیم تا سمبوسه ها کاملا برشته و اماده شوند.
نکته :
*دستگاه حتما باید 5 دقیقه قبل از کار به برق زده شود.
*این اسنک مخصوص کسانی است که تمایل ندارند از نان تست استفاده کنند یا نان تست در دسترس ندارند.
این نوع ساندویچها رو میشه با هر چی که عشقتونه پر کرد. این یه نمونشه