خانه
215K

لذت آشپزی

  • ۰۸:۵۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    باقالا_قاتوق   

    مواد لازم:

    لوبیای کشاورزی .....   1 پیمانه 

    سیر ......   3 حبه  

    شوید  ......   دو قاشق  

    زردچوبه و فلفل ....  بمقدار لازم 

    زعفران  ......   دو قاشق 

    نمک  ..... بمقدار لازم 

    تخم مرغ  ......    به تعداد افراد 

    آب  ......    دو لیوان 

    روغن  ......  بمقدار لازم  

    طرز تهیه:

    لوبیا ها را یک شبانه روز خیس میکنیم تا نرم شود و پوست آن را جدا میکنیم .

    البته برای راحت جدا شدن پوست لوبیا میتوانید آب آن را خالی کرده و مقداری نمک بزنید .

    به این ترتیب پوست راحت جدا میشود .

    لوبیای پوست گرفته و سیر خرد شده را همراه روغن داخل قابلمه میریزیم و کمی تفت میدهیم بوی سیر که در آمد زردچوبه و فلفل را اضافه میکنیم و تفت میدهیم .

    بعد شوید را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و آب را اضافه میکنیم .

    البته از شوید تازه هم میشود استفاده کرد .

    بعد از جوش آمدن حرارت را کم میکنیم تا به آرامی بپزد زیرا حرارت زیاد باعث له شدن لوبیا میشود .

    بعد از پخته شدن لوبیا نمک را اضافه میکنیم و تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل روی تخم مرغها میپاشیم .

    زعفران را بدلخواه اضافه کرده و بعد از پخته شدن تخم مرغها غذا آماده است . 

    در ظرف مناسب کشیده و تزیین میکنیم .

    نوش جان 😊😊

    این غذا با پلوی کته و سیر ترشی و زیتون و ماهی دودی عالی میشه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان