غذا با میگو:
ميگو پفكي:
ميگو را در تخم مرغ هم زده به مدت 1 ساعت ميخوابانيم بعد در مخلوط آرد سوخاري و ادويه و نمك ميغلطانيم بعد سرخ ميكنيم.
ميگو پلو:
ميگو را به مدت 2 دقيقه تفت داده و با پيازو سيب زميني سرخ شده مخلوط كرده ادويه و نمك و رب گوجه اضافه كرده و كمي حرارت مي دهيم و با برنج آبكش شده مخلوط مي كنيم و روي آن روغن مايه ميريزيم و ميگذاريم تا دم بكشد.
كتلت ميگو:
اين غذا مخصوص كساني است كه طعم ميگو را دوست ندارند. ميگو را چرخ كرده با سيب زميني آب پز يا رنده شده و تخم مرغ و ادويه و نمك مخلوط كرده در قطعات كوچك سرخ ميكنيم.
كباب ميگو:
ميگو را 2 ساعت در آب پياز ميخوابانيم بعد به سيخ كشيده و روي آتش ميگذاريم تا كباب شود.
اسنك ميگو:
بچه ها خيلي دوست دارند. ميگو را چرخ كرده يا به قطعات ريز تبديل ميكنيم(كوچكتر از نخود) بعد با پياز سرخ شده كمي تفت ميدهيم تا آب آن خشك شود روي نان تست كره ماليده و ميگو فلفل دلمه و قارچ را روي آن ريخته يك تكه پنير پيتزاي ورقه اي و نان تست كره مال دوم را روي مواد ميگذاريم. اسنك را داخل ساندويچ ساز ميگذاريم.