خانه
215K

لذت آشپزی

  • ۰۷:۳۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    مرغ_تندوری

     

    ران مرغ ۶ عدد 

    ماست ۱ لیوان 

    پیاز ۱عدد 

    سیر ۲حبه 

    فلفل سبز ۱عدد 

    ابلیمو ۲ قاشق غذاخوری 

    گشنیز ساییده شده و زیره ساییده شده زنجبیل رنده شده از هرکدام ۱ ق چ ... من یک قاشق مرباخوری ادویه تندوری رو جایگزین این ادویه ها کردم .. رب گوجه فرنگی یک قاشق .. روغن و نمک مقداری 

    طرز تهیه ؛ 

    مرغها رو بشورید و با استفاده از چاقو روی سطح مرغها شیارهایی ایجاد کنید سپس رانهای مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه داخل اب نمک سرد قرار دهید . در این مدت ظرف را داخل یخچال قرار دهید . 

    برای تهیه سس مخصوص تندوری پیاز و سیر و ماست و ابلیمو و ادویه ها رو داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شوند . 

    رانهای مرغ را از ظرف اب نمک خارج کرده و همراه با سس تندوری داخل کیسه فریزر بریزید و خوب تکان دهید . تا تمام سطح مرغها به سس اغشته شود . سپس به مدت حداقل هشت ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغها خوب مزه دار شوند . 

    پس از استراحت مرغها رو از کیسه فریزر خارج کنید . فر را با حداکثر دما روشن کنید و مرغها را داخل سینی فر بچینید و داخل فر بگذارید تا کباب شوند . 

    برای طعم و رنگ بهتر پس از ۱۵ دقیقه مرغها را از فر خارج کنید و به سس اغشته نمایید و مجدد داخل فر بگذارید . 

    میتوانید مرغها رو با جوجه گردان فر کباب کنید یا مرغها رو داخل هواپز اماده کنید . 

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان