خانه
215K

لذت آشپزی

  • ۰۷:۴۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دلمه بادمجان_با_سس_پنیر

    مواد لازم

    بادمجان دلمه ای  3 عدد

    فیله مرغ  50 گرم

    فیله گوجه فرنگی  (دو عدد)

    فلفل دلمه ای خرد شده  1 عدد

    پیاز خرد شده  1 عدد

    سیر  4 حبه

    آردگندم  3 قاشق غذاخوری

    شیر  2 لیوان

    پنیر پیتزا  150 گرم

    کره  100 گرم

    جعفری ساطوری شده  3 قاشق غذاخوری

    نمک، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

    🍆 دستور غذا

    درون یک تابه، پیاز، زردچوبه و سیر می ریزیم و مقداری تفت می دهیم سپس فیله مرغ و فلفل دلمه ای را می افزاییم. مقداری نمک و فلفل به آن زده، در انتها گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده، حرارت را خاموش می کنیم.

    با این مواد داخل بادمجان ها را پر می کنیم و آن گاه آرد و کره را روی حرارت قرار داده تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم  کم شیر را افزوده تا  گلوله نشود و سس را روی آن می ریزیم بعد با پنیرپیتزا روی آن را می پوشانیم.

    داخل یک پیرکس را از این بادمجان ها پر می کنیم و در فری که از قبل گرم شده در دمای 210 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر قرار دهید. یا می توانید روی حرارت گاز قرار دهید.در موقع سرو مقداری جعفری روی دلمه ها می ریزیم.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان