دلمه بادمجان_با_سس_پنیر
مواد لازم
بادمجان دلمه ای 3 عدد
فیله مرغ 50 گرم
فیله گوجه فرنگی (دو عدد)
فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر 4 حبه
آردگندم 3 قاشق غذاخوری
شیر 2 لیوان
پنیر پیتزا 150 گرم
کره 100 گرم
جعفری ساطوری شده 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
🍆 دستور غذا
درون یک تابه، پیاز، زردچوبه و سیر می ریزیم و مقداری تفت می دهیم سپس فیله مرغ و فلفل دلمه ای را می افزاییم. مقداری نمک و فلفل به آن زده، در انتها گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده، حرارت را خاموش می کنیم.
با این مواد داخل بادمجان ها را پر می کنیم و آن گاه آرد و کره را روی حرارت قرار داده تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم کم شیر را افزوده تا گلوله نشود و سس را روی آن می ریزیم بعد با پنیرپیتزا روی آن را می پوشانیم.
داخل یک پیرکس را از این بادمجان ها پر می کنیم و در فری که از قبل گرم شده در دمای 210 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر قرار دهید. یا می توانید روی حرارت گاز قرار دهید.در موقع سرو مقداری جعفری روی دلمه ها می ریزیم.