خانه
leftPublish
leftPublish
215K

لذت آشپزی

  • ۰۸:۵۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیوسکی مرغ 

    مواد لازم برای 2 نفر

    ۱ عدد سینه مرغ 

    ۱ عدد قارچ 

    ۱ عدد هویج 

    ۱ عدد پیاز 

    ۳ ق س زعفران دم‌کرده 

    ۴ ق س آرد 

    ۴ ق س پودرسوخاری 

    ۲ عدد تخم‌مرغ 

    ۲ ق س روغن مایع 

    ۲ ورق کالباس (ترجیحا گوشت تنوری)

    ۲ ق س پنیرپیتزا 

    نمک، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم

    1  پیاز را بشویید، پوست بکنید و به‌صورت خلالی خرد ‌کنید. سپس سینه مرغ را به همراه زعفران، نمک، فلفل‌ها و ۲ لیوان آب در قابلمه‌ای مناسب بریزید و به مدت ۲ ساعت روی حرارت قرار دهید. 

    2 هویج را بشویید و در ظرفی مناسب بپزید. بعد از پخت از روی حرارت بردارید تا خنک شود. سپس آن را به صورت خلالی خرد ‌کنید. قارچ را هم شسته و خرد کنید.

    3  در این مرحله روی سینه مرغ پخته شده، به وسیله چاقو شیاری ایجاد ‌کنید. کالباس‌ها را با هویج، قارچ و پنیر پیتزا داخل شکافی که روی سینه‌ مرغ انداخته بودید، بگذارید.

    4 سینه مرغ پر شده با مواد را اول در آرد سفید و بعد در تخم‌مرغ زده شده و در آخر در پودرسوخاری بزنید. باز سینه را در تخم‌مرغ و سپس در پودرسوخاری بغلتانید. 

    5 مقداری روغن در تابه‌ بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. سینه مرغ آغشته به پودرسوخاری را در تابه و روغن داغ بگذارید تا سرخ شوند. 

    6 غذای آماده و سرخ شده را از داخل تابه بیرون بیاورید و روی دستمال حوله‌ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد در ظرف دلخواه قرار داده، سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان