کیوسکی مرغ
مواد لازم برای 2 نفر
۱ عدد سینه مرغ
۱ عدد قارچ
۱ عدد هویج
۱ عدد پیاز
۳ ق س زعفران دمکرده
۴ ق س آرد
۴ ق س پودرسوخاری
۲ عدد تخممرغ
۲ ق س روغن مایع
۲ ورق کالباس (ترجیحا گوشت تنوری)
۲ ق س پنیرپیتزا
نمک، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
1 پیاز را بشویید، پوست بکنید و بهصورت خلالی خرد کنید. سپس سینه مرغ را به همراه زعفران، نمک، فلفلها و ۲ لیوان آب در قابلمهای مناسب بریزید و به مدت ۲ ساعت روی حرارت قرار دهید.
2 هویج را بشویید و در ظرفی مناسب بپزید. بعد از پخت از روی حرارت بردارید تا خنک شود. سپس آن را به صورت خلالی خرد کنید. قارچ را هم شسته و خرد کنید.
3 در این مرحله روی سینه مرغ پخته شده، به وسیله چاقو شیاری ایجاد کنید. کالباسها را با هویج، قارچ و پنیر پیتزا داخل شکافی که روی سینه مرغ انداخته بودید، بگذارید.
4 سینه مرغ پر شده با مواد را اول در آرد سفید و بعد در تخممرغ زده شده و در آخر در پودرسوخاری بزنید. باز سینه را در تخممرغ و سپس در پودرسوخاری بغلتانید.
5 مقداری روغن در تابه بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. سینه مرغ آغشته به پودرسوخاری را در تابه و روغن داغ بگذارید تا سرخ شوند.
6 غذای آماده و سرخ شده را از داخل تابه بیرون بیاورید و روی دستمال حولهای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد در ظرف دلخواه قرار داده، سرو کنید.