لازانيا_لقمه_اى_پنيرى
موادلازم:
گوشت چرخ کرده 300 گرم
سیر 3 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
سس ماکارونی 1 فنجان
پنیر خامه ای 2 بسته
پنیر ریکوتا 2 فنجان
لازانیا 1 بسته
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :ماهی تابه را روی اجاق قرار دهید و کمی روغن بریزید سپس گوشت چرخ کرده ، سیر رنده شده، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت ها تغییر کند.
پس از تغییر رنگ گوشت ها، سس ماکارونی را اضافه کنید و با حرارت ملایم خوب تفت دهید تا رب جذب مواد شود، سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید مخلوط گوشتی خنک شود.
ورقه های لازانیا را درون اب در حال جوشیدن بریزید و پس از مدت زمان تعیین شده آبکشی کنید، اگر ورقه های لازانیای شما مستطیل شکل است پس از اینکه اب اضافی اش خارج شد با قیجی بصورت مربع برش دهید.
داخل قالب های فنجانی را کمی چرب کنید ، لایه ای از ورقه لازانیا درون هر قسمت قرار دهید ، پنیر خامه ای را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و با قاشق مقداری از پنیر در مرکز هر ورقه بگذارید سپس کمی از مایه گوشتی روی پنیرها قرار دهید.
روی مایه گوشتی کمی پنیر ریکوتای رنده شده بریزید ، ورقه دیگری روی ان قرار دهید و مجدد کمی پنیر خامه ای ، مایه گوشتی و کمی پنیر ریکوتا بریزید ، به این ترتیب 2 لایه از لازانیا و مایه گوشتی خواهید داشت.
پس از اماده شدن مواد را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید، زمانی که پنیرهای روی لازانیا اب شدند و لبه های لازانیا برشته شد لازانیای شما اماده سرو میباشد.
نکته ها : لازانیا فنجانی یا لازانیا لقمه ای دارای بافت بیرونی ترد و بافت داخلی نرمی می باشد ، سریع اماده شده و مناسب برای وعده عصرانه یا شام است ، می توانید بجای لازانیا از ورقه های خمیر فیلو هم استفاده کنید.
می توانید بجای پنیر ریکوتا از پنیر موزارلا ، پنیر پیتزا و پنیرهای مشابه استفاده کنید، گوشت را می توانید با سویا جایگزین کنید یا از ترکیب مساوی گوشت و سویا استفاده نمایید.نوش جان