فیله مرغ پرشده
فیلهها را با بیفتککوب میکوبیم طوری که پاره نشود و با پیاز، سویا سس،زعفران، روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه مزهدار کرده و ..
مواد اولیه:
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
فیله مرغ چهار تکه
پیاز داغ نصف پیمانه
زرشک نصف پیمانه
گردو خرد شده یک پیمانه
زعفران آب کرده دو قاشق غذاخوری
سویا سس یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شدهمتوسط یک عدد
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان لازم
روش تهیه
* فیلهها را با بیفتککوب میکوبیم طوری که پاره نشود و با پیاز، سویا سس،زعفران، روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه مزهدار کرده و دو ساعت در یخچال میگذاریم، سپس به آن آبلیمو و نمک اضافه کرده و کنار میگذاریم.
* زرشک و گردو را با پیاز داغ تفت داده و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه میافزاییم.
* بعد از سرد شدن مواد را داخل فیلهها قرار داده، رول میکنیم و با نخ یا خلالدندان میدوزیم و آنها را در روغن داغ در تابه چدنی با شعله ملایم سرخ میکنیم.