خانه
leftPublish
leftPublish
215K

لذت آشپزی

  • ۱۰:۵۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    فیله مرغ پرشده

    فیله‌ها را با بیفتک‌کوب می‌کوبیم طوری که پاره نشود و با پیاز، سویا سس،زعفران، روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه مزه‌دار کرده و ..

    مواد اولیه:

    نمک، فلفل سیاه و زردچوبه      به میزان لازم

     فیله مرغ  چهار تکه

      پیاز داغ  نصف پیمانه

      زرشک  نصف پیمانه

      گردو  خرد شده یک پیمانه

      زعفران آب کرده   دو قاشق غذاخوری

      سویا سس   یک قاشق غذاخوری

      روغن زیتون  دو قاشق غذاخوری

      پیاز خلال شدهمتوسط   یک عدد

      آب‌لیمو   یک قاشق غذاخوری

      روغن مایع   به میزان لازم

    روش تهیه

    * فیله‌ها را با بیفتک‌کوب می‌کوبیم طوری که پاره نشود و با پیاز، سویا سس،زعفران، روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه مزه‌دار کرده و دو ساعت در یخچال می‌گذاریم، سپس به آن آب‌لیمو و نمک اضافه کرده و کنار می‌گذاریم.

    * زرشک و گردو را با پیاز داغ تفت داده و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه می‌افزاییم.

    * بعد از سرد شدن مواد را داخل فیله‌ها قرار داده، رول می‌کنیم و با نخ یا خلالدندان می‌دوزیم و آن‌ها را در روغن داغ در تابه چدنی با شعله ملایم سرخ می‌کنیم.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان