خانه
leftPublish
leftPublish
215K

لذت آشپزی

  • ۱۱:۰۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سیب زمینی شکم پر

    با قاشق چای خوری از این ترکیب داخل سیب زمینی ها بریزید و روی مواد را با پنیر و خرده نان بپوشانید

    سیب زمینی شکم پر

    مواد لازم:

    سیب زمینی های کوچک یک کیلو گرم

    روغن زیتون یک قاشق غذا خوری

    خامه ترش یک چهارم فنجان

    پیاز چه خرد شده 5 عدد

    فلفل قرمز تند خرد شده یک عدد

    خرده نان خشک یک چهارم فنجان

    پنیر پارمزان یک سوم فنجان با 2 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه:

    1. فر را روی 200 درجه سانتی گراد معادل 180 درجه فارنهایت گرم کنید.

    2. سینی فر را با فویل بیپوشانید.

    3. در یک کاسه ، سیب زمینی ها را  با روغن چرب کنید.سیب زمینی ها را در سینی بچینید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و نرم شوند.

    4. بعد از این زمان ، سیب زمینی ها را بیرون بیاورید و پس از کمی خنک شدن ، سر سیب زمینی را برش دهید.

    5. یک قاشق چای خوری بردارید و داخل سیب زمینی را به گونه ایی که به بدنه سیب زمینی آسیبی برسد خالی کنید.

    6. قسمت هایی از سیب زمینی را که با قاشق خالی می کنید در یک کاسه قرار دهید و با قاشق له کنید.

    7. ذرت ، پنیر ، خامه ترش ، پیاز و فلفل را با سیب زمینی له شده مخلوط کنید.

    8. نمک وفلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    9. با قاشق چای خوری از این ترکیب داخل سیب زمینی ها بریزید و روی مواد را با پنیر و خرده نان بپوشانید.

    10. 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا پنیر ذوب شود و خرده های نان تست شوند.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان