سیب زمینی شکم پر
با قاشق چای خوری از این ترکیب داخل سیب زمینی ها بریزید و روی مواد را با پنیر و خرده نان بپوشانید
سیب زمینی شکم پر
مواد لازم:
سیب زمینی های کوچک یک کیلو گرم
روغن زیتون یک قاشق غذا خوری
خامه ترش یک چهارم فنجان
پیاز چه خرد شده 5 عدد
فلفل قرمز تند خرد شده یک عدد
خرده نان خشک یک چهارم فنجان
پنیر پارمزان یک سوم فنجان با 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
1. فر را روی 200 درجه سانتی گراد معادل 180 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. سینی فر را با فویل بیپوشانید.
3. در یک کاسه ، سیب زمینی ها را با روغن چرب کنید.سیب زمینی ها را در سینی بچینید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و نرم شوند.
4. بعد از این زمان ، سیب زمینی ها را بیرون بیاورید و پس از کمی خنک شدن ، سر سیب زمینی را برش دهید.
5. یک قاشق چای خوری بردارید و داخل سیب زمینی را به گونه ایی که به بدنه سیب زمینی آسیبی برسد خالی کنید.
6. قسمت هایی از سیب زمینی را که با قاشق خالی می کنید در یک کاسه قرار دهید و با قاشق له کنید.
7. ذرت ، پنیر ، خامه ترش ، پیاز و فلفل را با سیب زمینی له شده مخلوط کنید.
8. نمک وفلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید.
9. با قاشق چای خوری از این ترکیب داخل سیب زمینی ها بریزید و روی مواد را با پنیر و خرده نان بپوشانید.
10. 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا پنیر ذوب شود و خرده های نان تست شوند.