خانه
215K

لذت آشپزی

  • ۱۱:۰۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ته چین ماست و مرغ

    آماده سازی: 1 ساعت مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 2 ساعت

    مواد اولیه : برای 3 نفر

    تخم مرغ 2عدد

    مرغ 250گرم

    زعفران (ساییده) 1قاشق چایخوری

    برنج 1ونیم پیمانه

    ماست 1 پیمانه

    کره (آب شده) 1چهارم پیمانه

    نمک به میزان لازم

    فلفل به میزان لازم

    زرده تخم مرغ 2عدد

    زرشک 2قاشق سوپخوری

    خلال پسته به میزان لازم

    خلال بادام به میزان لازم

    طرز تهیه 

    ابتدا ماست،زرده های تخم مرغ،ادویه و تخم مرغ و زعفران آب کرده را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی خوب بزنید و بعد خلالها و زرشک شسته شده و سرخ شده را به آن اضافه کنید.مرغ را با مواد دلخواه نیم پز کنید و بعد از آماده شدن کمی در کره و زعفران تفت دهید.برنج را در ظرفی مناسب به مرحله آبکشی برسانید و آبکش کرده و آن را داخل مواد تخم مرغ ریخته و کاملا مخلوط کنید.حال ظرفی مناسب در نظر بگیرید و کمی کره یا روغن داخل آن داغ کنید و کمی برنج ته آن بریزید و بعد مقداری از مرغ و مواد را ریخته و بعد از صاف کردن دوباره تا انتها ادامه بدهید و با کفگیر فشرده کنید و بعد با اضافه کردن مقداری آب آن را دم کنید.بعد از آماده شدن با خلال پسته و بادام وماست و ....تزیین کنید. 

    نکات:

    1)حتما برنج را دو ساعت با نمک خیس کنید. 

    2)بهتر است این غذا در پلو پز یا فر یا تابه دو طرفه طبخ شود. 

    3)اگر ظرف شما نچسب نباشد برنجتان قالبی در نمی آید. 

    4)بهتر است خلالها را از شب قبل داخل آب و شکر و گلاب خیس کنید تا خوشمزه تر شوند. 

    5)حتما بعد از پخت قابلمه را داخل آب سرد قرار دهید تا برنج به راحتی از آن جدا شود. 

    5)برای اینکه برنج شما قالبی در بیاید بعد از پخت ظرف را 30ثانیه داخل آب یخ قرار دهی و بعد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان