راگو
راگو يك خوراك فرانسويه كه معمولا با گوشت(مخصوصا مغز ران گوساله) و سبزيجات درست ميشه.
البته ميشه بدون گوشت و فقط با سبزيجات هم درستش كرد و اينكه نوع سبزيجات تا حدودي دلخواهه ولي سيب زميني و هويج ثابته.
مواد لازم براي چهار نفر:گوشت مغز ران گوساله سيصد تا چهارصد گرم درشت خرد شده،پياز يك عدد نسبتا بزرگ،سير سه حبه درسته،هويج (بهتره از هويجاي كوچيك و باريك استفاده بشه) چهارصد گرم،سيب زميني متوسط چهار عدد،گوجه گيلاسي نصف ليوان،قارچ ورقه اي شده يك يا دو ليوان،نمك،فلفل سياه و زردچوبه،يك ق رب
طرز تهيه:پياز خرد شده رو در يك ق روغن تفت بديد همين كه سبك بشه كافيه ،بعد گوشت و سيرهاي درسته رو اضافه و كمي تفت بديد تا رنگ گوشت عوض بشه.حالا زردچوبه،يك ق غذاخوري سر صاف رب و فلفل رو اضافه و بعد سه تا چهار ليوان آب داخلش بريزيد تا گوشت با حرارت ملايم بپزه.بعد از دو ساعت هويج رو اضافه و بعد از نيم ساعت ديگه ،سيب زميني و قارچ.وقتي غذا پخت و جا افتاد ،نمك و گوجه ها رو اضافه كنيد و يكربع ديگه بپزيد.
سس اين غذا بايد كم و غليظ باشه.اگه غلطت مناسب رو نداشت،كمي آرد رو با مقداري از آب غذا مخلوط و بهش اضافه كنيد تا غليظ بشه.
به اين خوراك نخودفرنگي هم ميتونيد اضافه کنید.