خانه
leftPublish
leftPublish
215K

لذت آشپزی

  • ۲۱:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    راگو

    راگو يك خوراك فرانسويه كه معمولا با گوشت(مخصوصا مغز ران گوساله) و سبزيجات درست ميشه.

    البته ميشه بدون گوشت و فقط با سبزيجات هم درستش كرد و اينكه نوع سبزيجات تا حدودي دلخواهه ولي سيب زميني و هويج ثابته.

    مواد لازم براي چهار نفر:گوشت مغز ران گوساله سيصد تا چهارصد گرم درشت خرد شده،پياز يك عدد نسبتا بزرگ،سير سه حبه درسته،هويج (بهتره از هويجاي كوچيك و باريك استفاده بشه) چهارصد گرم،سيب زميني متوسط چهار عدد،گوجه گيلاسي نصف ليوان،قارچ ورقه اي شده يك يا دو ليوان،نمك،فلفل سياه و زردچوبه،يك ق رب

    طرز تهيه:پياز خرد شده رو در يك ق روغن تفت بديد همين كه سبك بشه كافيه ،بعد گوشت و سيرهاي درسته رو اضافه و كمي تفت بديد تا رنگ گوشت عوض بشه.حالا زردچوبه،يك ق غذاخوري سر صاف رب و فلفل رو اضافه و بعد سه تا چهار ليوان آب داخلش بريزيد تا گوشت با حرارت ملايم بپزه.بعد از دو ساعت هويج رو اضافه و بعد از نيم ساعت ديگه ،سيب زميني و قارچ.وقتي غذا پخت و جا افتاد ،نمك و گوجه ها رو اضافه كنيد و يكربع ديگه بپزيد.

    سس اين غذا بايد كم و غليظ باشه.اگه غلطت مناسب رو نداشت،كمي آرد رو با مقداري از آب غذا مخلوط و بهش اضافه كنيد تا غليظ بشه.

    به اين خوراك نخودفرنگي هم ميتونيد اضافه کنید.

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان