#بریانی_اصفهان
مواد لازم
· گوشت سر دست و دنده 1 کیلوگرم
· پیاز درشت 1 عدد
· دارچین به مقدار لازم
· زعفران به مقدار لازم
· نعناع خشک شده مقداری
· نمک و زردچوبه به مقدار لازم
· فلفل به مقدار لازم
· خلال بادام مقداری برای تزیین
دستور پخت
1. آب را روی حرارت جوش آورده، گوشت را خرد کرده و درون آن می ریزیم. پیاز ، نمک و زردچوبه را اضافه کرده پس از جوش آمدن به مدت 30 دقیقه می پزیم .
2. پس از نیم پز شدن گوشت را از آب جدا کرده و دو دور به همراه نعناع چرخ می کنیم.
3. گوشت را همراه با یکی دو قاشق آب آن خوب مخلوط می کنیم ( با دست مخلوط شود)
4. نمک و مزه آن را امتحان می کنیم، وقتی خوب و آماده بود قالب های بریان را روی حرارت کمی داغ کرده و مقدار یک قاشق از روغن روی آبگوشت را گرفته و ته قالب می ریزیم .
5. سپس رویش دارچین،زعفران و فلفل می پاشیم و یک لقمه از گوشت بریان را قرار داده با دست رویش را صاف می کنیم و چند لحظه روی حرارت قرار می دهیم .
6. سپس روی نان آماده شده بر می گردانیم .
7. سطح روی بریان را با خلال بادام آغشته به زعفران تزیین می کنیم.
نکته: این غذا به اسم بریونی هم مشهوره ولی بریونی به مغازه ای گفته میشه که بریون یا بریان طبخ می کند.