خانه
leftPublish
leftPublish
215K

لذت آشپزی

  • ۱۷:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #بریانی_اصفهان

    مواد لازم

    · گوشت سر دست و دنده 1 کیلوگرم

    · پیاز درشت 1 عدد

    · دارچین به مقدار لازم

    · زعفران به مقدار لازم

    · نعناع خشک شده مقداری

    · نمک و زردچوبه به مقدار لازم

    · فلفل به مقدار لازم

    · خلال بادام مقداری برای تزیین

    دستور پخت

    1. آب را روی حرارت جوش آورده، گوشت را خرد کرده و درون آن می ریزیم. پیاز ، نمک و زردچوبه را اضافه کرده پس از جوش آمدن به مدت 30 دقیقه می پزیم .

    2. پس از نیم پز شدن گوشت را از آب جدا کرده و دو دور به همراه نعناع چرخ می کنیم.

    3. گوشت را همراه با یکی دو قاشق آب آن خوب مخلوط می کنیم ( با دست مخلوط شود)

    4. نمک و مزه آن را امتحان می کنیم، وقتی خوب و آماده بود قالب های بریان را روی حرارت کمی داغ کرده و مقدار یک قاشق از روغن روی آبگوشت را گرفته و ته قالب می ریزیم .

    5. سپس رویش دارچین،زعفران و فلفل می پاشیم و یک لقمه از گوشت بریان را قرار داده با دست رویش را صاف می کنیم و چند لحظه روی حرارت قرار می دهیم .

    6. سپس روی نان آماده شده بر می گردانیم .

    7. سطح روی بریان را با خلال بادام آغشته به زعفران تزیین می کنیم.

    نکته:  این غذا به اسم بریونی هم مشهوره ولی بریونی به مغازه ای گفته میشه که بریون یا بریان طبخ می کند.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان