خانه
leftPublish
leftPublish
215K

لذت آشپزی

  • ۱۸:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    جواهر پلو

    مواد لازم جواهر پلو :

     

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    برنج

    5پیمانه

    100 گرم / 360 کالری

    مرغ فیله

    نیم کیلو

    100 گرم / 200 کالری

    کره

    150گرم

    100 گرم / 737 کالری

    پوست پرتقال خلال و شیرین شده

    2پیمانه

    100 گرم / 37 کالری

    خلال پسته

    1پیمانه

    100 گرم / 680 کالری

    خلال بادام

    1پیمانه

    100 گرم / 612 کالری

    زرشک

    نصف پیمانه

    100 گرم / 50 کالری

    زعفران آب کرده

    2قاشق چایخوری

    100 گرم / 310 کالری

    نمک

    به میزان لازم

    100 گرم / 0 کالری

    فلفل

    به میزان لازم

    100 گرم / 0 کالری

    پیاز

    1عدد

    100 گرم / 5 کالری

    روغن

    به میزان لازم

    100 گرم / 900 کالری

    شکر

    1قاشق چایخوری

    100 گرم / 400 کالری

    جوهر

    لیمو به میزان لازم

    نامشخص

     

     

    طرز تهیه جواهر پلو :

     

    *. ابتدا برنج را مانند پلوهای ساده به مرحله آبکشی رسانده و دم می اندازیم سپس در ظرفی مناسب کمی کره ریخته و پیازها را در آن نیمه سرخ کرده و فیله مرغ و ادویه را هم تفت داده و با کمی آب آن را آبپز میکنیم. زرشک را با آب سرد شسته، در آبکش می ریزیم تا آب آن برود، سپس شکر آن را مخلوط می کنیم.

     

    *. در ظرف مناسبی یک قاشق غذاخوری کره ریخته، زرشک را به آن افزوده و یک دقیقه تفت می دهیم. زعفران آب کرده را نیز به زرشک اضافه می کنیم.برای شیرین کردن خلال پرتقال، چهار بار و هر بار به مدت پنج دقیقه خلال ها را می جوشانیم، داخل صافی ریخته و در آخر یک ساعت در آب سرد قرار می دهیم.

     

    *. در نهایت به ازای یک پیمانه خلال پرتقال به آن یک پیمانه شکر و دو پیمانه آب اضافه می کنیم، به این ترتیب که آب و شکر را مخلوط کردیم، روی حرارت قرار می دهیم، زمانی که به جوش آمد خلال ها را افزوده تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بجوشد. در آخر جوهر لیمو اضافه کرده و بعد از یکی، دو جوش آن را بر می داریم. برنج را در ظرف مناسبی می کشیم، مرغ را لای برنج قرار داده و با خلال ها و زرشک روی برنج را تزیین می کنیم.

     

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان