خانه
leftPublish
leftPublish
215K

لذت آشپزی

  • ۱۸:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پای_دریایی

      پيش غذاى شيك براى مهمانى و جشن ها 

    مواد لازم براي 4 نفر

    500 گرم ماهی سفید

    250 گرم ماهی سالمون

    250 گرم میگو

    2 عدد هویج

    2 عدد ساقه کرفس

    2 ق س جعفری خرد شده

    1 پیمانه پنیر چدار رنده شده

    2 ق س آرد سفید

    1 ق س آب‌لیمو

    1 کیلوگرم سیب‌زمینی

    50 گرم کره

    4 /1 پیمانه شیر

    به میزان لازم نمک و فلفل

    طرز تهیه:1.سیب‌زمینی‌ها را بپزید، پوستشان را بگیرید، آنها را داخل یک ظرف بریزید و به کمک گوشتکوب له شان کنید. کره، شیر و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کرده ، خوب هم بزنید تا پوره سیب‌زمینی آماده شود.

    2. ماهی ها و میگو را پاک کرده ، آنها را خرد کنید. در یک کیسه نایلونی تکه های ماهی، میگو و آرد را بریزید و خوب تکان دهید تا کاملا آغشته به آرد شوند، سپس آنها را داخل یک ظرف بریزید. نمک، فلفل و آب‌لیمو هم داخل ظرف بریزید و تکه‌های ماهی و میگو را کاملا آغشته به مواد کنید.

    3. یک ظرف مناسب برای پای انتخاب کنید، سپس تکه‌های ماهی و میگو را داخل آن بچینید. هویج را بشویید، پوست آن را بگیرید و سپس رنده کنید. کرفس را هم بعد از شست‌وشو رنده کنید. حالا کرفس و هویج خرد شده را روی تکه‌های ماهی و میگو بریزید. پنیر و جعفری را هم روی مواد بریزید.

    4. در انتها پوره سیب زمینی را با قاشق روی مواد بریزید، فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و ظرف را به مدت 40-35 دقیقه داخل فر قرار دهید تا ماهی و میگو کاملا بپزد و پای آماده شود.نوش جان 

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان