خانه
leftPublish
leftPublish
215K

لذت آشپزی

  • ۱۸:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرز تهیه حاجی بادام یزد

    حاجی بادام نوعی شیرینی محلی است که در برخی شهرهای ایران از جمله یزد تولید می‌شود . این شیرینی به دلیل وجود جوز و آرد نخودچی ارزش غذایی خوبی دارد .

    جوز به دلیل دارا بودن آلکالوئیدهای خاص تسکین دهنده‌ی دردهای مفصلی و روماتیسمی است . طبق تحقیقات انجام شده بادام غذای مغذی و غنی است و با داشتن چربیهای اشباع نشده و پروتئین می‌تواند عامل مفید و تضمین کننده سلامتی باشد . بادام حاوی مقدار زیادی اسید چرب که به نرم شدن پوست کمک می‌کند . بادام به دلیل سرشار بودن از ویتامین E خاصیت ضد پیری داشته و از ایجاد چین و چروک جلوگیری می‌کند .

    مواد لازم :

    قند خرد کرده و کوبیده  = یک کیلو  –  بادام پوست گرفته =  نیم کیلو – تخم مرغ  = ده عدد - هل =  یک قاشق

    طرز تهیه :

    قند خرد کرده را با بادام چرخ می‌کنند تا روغن بیاندازد .  تخم مرغ هارا شکسته قند و بادام را به آن اضافه می‌کنند تا خمیر مایه ای به دست آید. سپس خمیر را به صورت مفتول هایی در آورده با کارد یا چاقو آنها را به قطعات کوچک می‌برند . قطعات بریده شده را در یک سینی گذاشته و حرارت ملایم تنور یا فر قرار می‌دهند تا پخته شود و باید در حدی داخل فر بماند که فقط خشک شود . بعد از سردشدن مصرف می‌کنند .

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان