طرز تهیه سیر قلیه
اول برگهای سير تازه و تره را كمی درشت خرد کنید.
شمالی ها غذاهای خوشمزه ای دارند که خوردنشان برای همه مردم ایران لذتبخش است یکی از این غذاها سیرقلیه است.
مواد لازم:
نمك فلفل و زردچوبه و روغن: به اندازه نیاز
پياز بزرگ : ۱ عدد
مرغ يا گوشت(يا هر دو) : دویست و پنجاه گرم
شويد: پنجاه گرم
سير خشك :۱ بوته
برگ سير تازه و برگ تره :پانصد گرم
طرز تهیه:
اول برگهاي سير تازه و تره را كمي درشت خرد کنید (حدود سه سانتيمتر) و با سير خشك خرد کرده در تابه با کمی روغن يا كره تفت دهيد. بعد از مدت كوتاهي شويدها را به آنها اضافه کنید و با هم سرخ كنيد. مرغ يا گوشت يا هر دوي آنها را با پياز خرد شده داخل قابلمه بریزید و نمك، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و بگذاريد تا كاملا بپزد. بعد مخلوط سيرها را به آن اضافه کنید و بعد از پانزده دقيقه از روي حرارت برداريد.