خانه
leftPublish
leftPublish
215K

لذت آشپزی

  • ۱۸:۴۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    میگو اسکمپی به سبک فرانسوی درست کنید

    اسفناج بخار پز تفت داده شده با روغن زیتون هم تاج اسکوپ برنج بکنید.

    این میگو به میگو اسکمپی معروف است که با پوست پخته و سرو میشود و یکی از سبک های فرانسه میباشد.

    مواد اولیه:

     

    میگو شش عدد

    برگ اسفناج 20 عدد

    برنج یک پرس 100 گرمی

    فلفل دلمه ای ریز خرد شده یک عدد

    پیاز یک عدد

    کدو یک عدپ

    کره اب شده ده گرم

    نمک فلفل زردچوبه دارچین و پودر سیر به مقدار لازم

    سس گلوریا دو قاشق غذا خوری

    سس گرین ده گرم

    سس اویستر صدف ده گرم

    کرم خاویار ده گرم

    ادویه اسموک ده گرم

    سس خردل بیست گرم

    روغن زیتون بیست گرم

    رزماری ده گرم

    فلفل سیاه ده گرم

     

    طرز تهیه:

    1- میگو هارو از کمر با پوست با چاقوی اره ای برش داده.

    2- رگ میگو را خارج کرده و شسته و بگذارید اب میگو خشک شود.

    3- حالا در ظرفی که استیل میباشد میگو ها رو با پوست ریخته با روغن زیتون و خردل و فلفل سیاه و رزماری مرینیت کنید و در یخچال بگذارید یک ساعت بماند.

    4- برنج دم کشیده را (سرگل برنج) را گرم کنید.

    5- در مایتابه ای لیگر سبزیجات ذکر شده را با روغن زیتون تفت دهید به صورت نگینی خرد شوند.

    6- حال در فر یا گریل میگو های خود را پخته، با رینگ استیل برنج را اسکوپ کرده و میگو هارو دور تادور بچینید.

    7- اسفناج بخار پز تفت داده شده با روغن زیتون هم تاج اسکوپ برنج بکنید و با سس گرین و سس های دیگر که ذکر شد تزیین کنید.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان